reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Filip dobrze, zaraz po niego jadę do przedszkola :) trochę ma katar ale to się ciągnie caly czas od początku. Uroki przedszkola :)
Wczoraj jak zobaczył wózek to najpierw on go wypróbował a potem stwierdził ze będzie jeździł z Amelka na spacery hehe zobaczymy ;)

A wrzucę Wam mojego maluszka , snapa niektóre nie mają :) w zamian proszę o wasze szkraby :)
1477055941-1d1mld.jpeg
1477055950-1d1mld.jpeg
1477055967-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1477056287203.jpg

To ja też pokazuje mojego ślimka :)
A tak w ogóle to pogoda się zrobiła jakaś senna. .. ledwo siedzę. ..
Wczoraj udało nam się obejrzeć w końcu film wieczorem :D hi hi
Młody coś się poprzestawial ze spaniem i jedzeniem... jadł o 13 jakoś dziwnie teraz śpi. .. a zawsze o 12-15-18 jadł. .. a teraz to nie wiem... zobaczymy jak mu wyjdzie... i więcej się domaga. .. za to w nocy nie je w ogóle :D pociągnie dwa trzy razy i kima dalej...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477056287203.jpg
    1477056287203.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 146
India Adriankę poproszę.
Tak w ogóle to jak się statystyki przedstawiają bo się pogubiłam? Ile dzieciaczków już się urodziło?
Siedmioro chyba już?

Dorka - może niedługo odzyskasz apetyt. Maluch na pewno ma się dobrze, ale Ty nie będziesz miała siły.

Kulka, Życiowa - śliczne maluszki :-) do tulenia bobasy takie :-)

Viola - spakuj się lepiej, bo nigdy nie wiesz czy w przyszłym tygodniu nie będziesz musiała tego robić w bólach :p

Ja to chyba mam coraz mniej pokarmu, mała ciągnie coraz częściej i zamiast nawału ja mam wrażenie,że coraz mniej w tych piersiach.

Nie położyłam farby - zmiana koncepcji. M. mnie namawia na blond, nie wiem czemu, bo w blondzie widział mnie raz i mu się nie podobało. Tlumaczy, że to było tyle lat temu, miałam inną fryzurę, inne okulary itp. Moja decyzja - robię sobie szary kolor, tylko na razie robię rozeznanie w salonach....

Urodził się Ignaś, Magda, Fifi, Milenka, Ada, Tymi i Zuzia - chyba nie pominęłam nikogo....
Jeju ja dopiero co ze szpitala wyszłam, a zaraz Amelkę będziemy witały :D Na razie dziewczęta górą

reklama
Szary super [emoji108]

Ja chce czarny z blaskiem fioletu i wychodzi mi ale szybko się spiera.

Życiowa ale on śliczny [emoji7]czemu na niego ślimak mówisz ?[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry