reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Filip dobrze, zaraz po niego jadę do przedszkola :) trochę ma katar ale to się ciągnie caly czas od początku. Uroki przedszkola :)
Wczoraj jak zobaczył wózek to najpierw on go wypróbował a potem stwierdził ze będzie jeździł z Amelka na spacery hehe zobaczymy ;)

A wrzucę Wam mojego maluszka , snapa niektóre nie mają :) w zamian proszę o wasze szkraby :)
1477055941-1d1mld.jpeg
1477055950-1d1mld.jpeg
1477055967-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1477056287203.jpg

To ja też pokazuje mojego ślimka :)
A tak w ogóle to pogoda się zrobiła jakaś senna. .. ledwo siedzę. ..
Wczoraj udało nam się obejrzeć w końcu film wieczorem :D hi hi
Młody coś się poprzestawial ze spaniem i jedzeniem... jadł o 13 jakoś dziwnie teraz śpi. .. a zawsze o 12-15-18 jadł. .. a teraz to nie wiem... zobaczymy jak mu wyjdzie... i więcej się domaga. .. za to w nocy nie je w ogóle :D pociągnie dwa trzy razy i kima dalej...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477056287203.jpg
    1477056287203.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 144
India Adriankę poproszę.
Tak w ogóle to jak się statystyki przedstawiają bo się pogubiłam? Ile dzieciaczków już się urodziło?
Siedmioro chyba już?

Dorka - może niedługo odzyskasz apetyt. Maluch na pewno ma się dobrze, ale Ty nie będziesz miała siły.

Kulka, Życiowa - śliczne maluszki :-) do tulenia bobasy takie :-)

Viola - spakuj się lepiej, bo nigdy nie wiesz czy w przyszłym tygodniu nie będziesz musiała tego robić w bólach :p

Ja to chyba mam coraz mniej pokarmu, mała ciągnie coraz częściej i zamiast nawału ja mam wrażenie,że coraz mniej w tych piersiach.

Nie położyłam farby - zmiana koncepcji. M. mnie namawia na blond, nie wiem czemu, bo w blondzie widział mnie raz i mu się nie podobało. Tlumaczy, że to było tyle lat temu, miałam inną fryzurę, inne okulary itp. Moja decyzja - robię sobie szary kolor, tylko na razie robię rozeznanie w salonach....

Urodził się Ignaś, Magda, Fifi, Milenka, Ada, Tymi i Zuzia - chyba nie pominęłam nikogo....
Jeju ja dopiero co ze szpitala wyszłam, a zaraz Amelkę będziemy witały :D Na razie dziewczęta górą

reklama
Szary super [emoji108]

Ja chce czarny z blaskiem fioletu i wychodzi mi ale szybko się spiera.

Życiowa ale on śliczny [emoji7]czemu na niego ślimak mówisz ?[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry