reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora trzeba trzeba. Ja mialam w ciazy swoją ulubioną panią co mi dawala opaskę zaciskowa w misie bo ja się boję :D

Kasia no przykro mi. Nie łatwiej Ci przejść na mm? Żadna z Was się nie będzie męczyla wtedy

Kurde ja bym chciała krótkie włosy mieć ale z moja tusza kiepsko by to współgralo :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co do auta to mój sobie jakieś 7 osobowe wymyślił tylko że takiego nie potrzebujemy. Poza tym z audi A3 na coś tak dużego się przesiadać to dla mnie masakra. Najlepiej jakiegoś sedana ze sporym bagażnikiem

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska my mamy 7-osobowe,powiem Ci, że one wcale takie wielkie nie są [emoji6]ale za to mega przydają się podczas wyjazdów, wchodzi wszystko [emoji23]
India fajny kolorek [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

hejka.
India super fryzurka[emoji5]
Kulcia zdrowka dla nich. fajnie im sie udalo ze parka[emoji5] na kiedy ma termin?
my chcielismy 7-mio osobowy no ale jak narazie niw bedziemy zmieniac auta bo budowa wszystko pochlania.... trudno bedzie nam ciasno jak mala sie urodzi.
jade na 9 do dentysty

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Hejka
India super fryzurka :) :)

Kulcia woow ale super :) no to sie trafiło ;) ja to chciałam bliźniaki ale za pierwszym razem. Za drugim juz chciałam żeby bylo jedno :)

Zyciowa piękny spadek crp u Marysi, on tak dalej :) no i Tymon ładnie przybrał :)

Nuska my mamy kombi, kupiliśmy po urodzeniu Filipa i powiem Ci ze rewelacja. Wózek na luzie wchodził, na wakacje sie spokojnie pakowaliśmy. No teraz dojdzie drugi fotelik ale filip juz nie wozkowy wiec bez problemu :) 7-os fajny tylko jak masz wszystkie 7 siedzeń wlozone to bagażnik mikro...

Marysia noo to będziemy wspierać abyś dala rade kp bez mlecznych produktów :) i oby Madzi wszystko poschodzilo. Ale jak byś sie męczyła to naprawdę przejdź na mm bez stresu.

Mnie wczoraj wieczorem cos złapało w dole brzucha i tak kilka razy... Bolalo nieźle i tak sobie mysle czy to skurcze mogly byc?? Bo ja w sumie niewiem co to skurcze ;) nie bolalo jak na okres ale tak sciskalo w środku i dzis rano raz tez...

reklama
Dzien dobry :)

Viola na kiedy masz termin? Ja tez nie wiedzialam co to skurcze :) teraz juz wiem doskonale :)
India odwazna fryzurka taka krotka, ale pasuje ci :)
U nas dalej kolki i ulewanie od wczoraj daje delicol zobaczymy co bedzie.

Do góry