reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa czyli to taki pieszczotliwy ślimaczek :)

Anka to dobrze ze lepiej się czujesz, przez to leżenie i stres człowiek taki zmęczony jest, w domu jest lepiej :)

reklama
Wrzucam Adkę
1477060372504.jpg

Mozliwe, ze juz wrzucalam ta fotke, nie mam nowszych na tel :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Załączniki

• 1477060372504.jpg
    1477060372504.jpg
    152,8 KB · Wyświetleń: 164
Śliczne macie dzieciaczki!! :) :) brakuje jeszcze Madzi, Filipka i Zuzi. Nie wspominając o Milence :)

India wiem wiem muszę się spakować, moze ogarne to dzis wieczorem ;) kładziesz juz Adę w spiworku?? Mi właśnie kolezanka przywiozła, przy Filipe mi sie mega przydał. Mam nadzieje że teraz tez będzie ok :) od drugiej koleżanki dostałam wczoraj bujaczek wiec tez odejdzie mi kupno :)

Na poczatku przykrywalam kocykami, koldra, ale pozniej przeczytalam artykul o czynnikach ryzyka i zrezygnowalam z przkrycia, wiec my spimy pod koldra, a ona obok w spiworku :-) zapinam go tylko z jednej strony, bo mam wrazenie, ze za bardzo jej szyje opina

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India jakie ona ma super włoski! Boskie :)

A mój syn nadal śpi. .. aż się zaczynam bać[emoji14]
Właśnie mi się warzywa studza na sałatkę :D taaak mnie naszło. .. tylko kukurydzy nie mam... no ale trudno jakoś przeżyje bez kukurydzy[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry