reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India to odważne zmiany na głowie A jak się w tych krótkich czujesz, już się przyzwyczaiłaś ?
Mam nadzieję, że to przejściowe, etap mega głoda tez miałam. Teraz mama mi przynosi obiady żebym sama nie gotowała, więc nie wydziwiam ,co przyniesie to staram się zjeść. Jak M dziś przyjedzie to poproszę żeby zrobił coś co lubię może będzie lepiej.

Czuję się dobrze w krótkich, już takie miałam, więc dla mnie to mało bolesna przemiana. Bolesne może być schodzenie koloru do tego szarego. Nie wiem czy mnie stać na takie cuda ;-)

Mamakulka ślimek[emoji14]ślimak + Tymek[emoji14]bo on jest jeszcze taki ślimakowy takie oczka maślane ma i ciumka tak śmiesznie ustkami. .. nie wiem tak jakoś mi podpasowalo haha

Dora staraj się zjadać chociaż jabłko z owoców codziennie ;)
Może spróbuj z zupami?
Na pewno apetyt troszkę tobie wróci bo to przecież rąk być nie może ze jeść nie będziesz :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry