reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak , to alergia na mleko. Mój brat miał i mógł pić tylko mleko modyfikowane sojowe.

India mój Igi tez nie dal się wybudzic z tym, że on nie jadł jak Twój mlekołak :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja właśnie wróciłam z Marysia z pobrania krwi... kurde babka jej pobrała z palca probowke i jak była pełna to wszystko jej się wylalo i klula ją w kolejny palec... :/
Ja zaraz ogarnę małego choć śpi bo na 9:45 mam lekarza. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, pech z ta probowka, ale dzielna Marysia dala rade :-)

Ja mialam nawet ladna noc, bo jak Ada padla o polnocy, tak mialysmy pobudke o 3 i pozniej po 6.

Radzio na wycieczke pojechal, a ja sie dzisiaj zapisalam do fryzjera, ale nie moge sie zdexydowac pomiedzy dwiema fryzurami, wiec nie wiem czy pojde :p

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India idz :) możę fryzjerka coś doradzi :)

Marysia tak skaza białkowa to alergia na białko mleka krowiego. Poczytaj trochę o niej w interecie, porównaj objawy. Można próbować z mm HA ale jak nie daje rady to już zostają tylko mm na receptę- albo Bebilon Pepti albo właśnie Nutramigen który miał Filip (swoją drogą - okropny w smaku a on go pił jak zwykłe mleko :) ) Co do badań to Filip miał robione jakieś badania z krwi właśnie w kierunku alergii jak miał miesiąc ale tam nic nie wyszło a wysypki i tak miał

Dora jak tam dałaś radę na badaniach?? też mam za tydzien wizytę tylko w środę - to będziemy razem czekać :)
Z tym obcinaniem włosów to mam nadzieje że niedługo wyrośnie :) bo teraz też chcemy mu obciąć jeszcze przed porodem i jak tylko coś usłyszy w naszej rozmowie to już jest krzyk że nie bo on sie boi... nic nie działa - ani włączenie bajek, ani tableta. siedzi i krzyczy

Mamakulka - Twój mąż to ma takie kocie oczy :) :)

Życiowa kiedy wyniki krwi Marysi??

Ja dziś jadę do siebie do pracy na pożegnalne ciacho bo koleżanka odchodzi do innej apteki. Pogoda u nas taka sobie - nie pada ale pochmurno i spać sie chce...
A Wy dziewczyny w taką pogodę wychodzicie z maluchami tak??

Życiowa no pech Was ściga.

India a jakie fryzury masz do wyboru? ;)
Ja się zapisałam na paznokcie i do fryzjera tez pójdę ale to potem.

Mojej siostry syn ma uczulenie na białko teraz mi się przypomnialo krowiego mleka , kozie może jeść i jak ona go karmiła i jadła nabiał to miał straszna wysypke ale to aż skorupę. Mm dostawał bebilon pepti dha . Na receptę płaciła 13 zł za 350 gram :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola, ja wychodze nawet w deszcz z mezem po Radka. Niby nie musze, bo M. idzie, ale ja potrzebuje wyjsc i sie przespacerowac i malej tez swieze powietrze sie na pewno przydaje.

Bujam sie miedzy calkiem krotkimi a krotkim bobem z wygolonym bokiem. Obydwie juz mialam i nie wiem co zrobic, a zrobic cos musze, bo mialam w planach fryzjera we wrzesniu ale Ada zmienila moje plany :-)
M. mowi, zeby na krotko i chyba tak zrobie, pozniej bede zalowala [emoji16]

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry