reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora śpij póki możesz hahaha szkoda ze na zapas nie można się wyspać. ..
Co śmieszne ja na przykład nie wstaje do małego. .. na autopilocie go karmie w nocy jak chce ... a i tak mam zupełnie inny komfort spania... nie wiem czemu...
No ale to już kwestia przyzwyczajenia musi się zrobić... póki co mogę sobie pozwolić żeby spać do 9-10 później będzie gorzej jak s wróci do pracy[emoji14]
Była u nas położna zważyć małego :) od najniższej wagi przybyło mu ponad 400gram :) a od wypisowej ponad 200[emoji14]mały klusek. Powiedziała ze dzieci tyle przybierają w miesiąc a nie tydzień[emoji14]i że super mi wychodzi z karmieniem i mam nic nie zmieniać. .. chyba ze budzę małego na jedzenie w nocy to nie musze bo mogę sobie pozwolić żeby spał 4-5 godzin :) czyli nic nie zmieniamy bo i tak go nie budzilam. ..
Cała reszta jest ok. Cierpliwie czekamy aż się nauczy robić kupkę bez spiny bo jeszcze nie zajarzyl o co kaman.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuśka ważne żeby auto miało duży bagażnik,może nie tyle duży ile otwór szeroki bo wózek musi wejść :)

India koniecznie pokaż efekt ciekawa jestem. A kolor jaki obecnie jest?

Dora śpij póki możesz hahaha szkoda ze na zapas nie można się wyspać. ..
Co śmieszne ja na przykład nie wstaje do małego. .. na autopilocie go karmie w nocy jak chce ... a i tak mam zupełnie inny komfort spania... nie wiem czemu...
No ale to już kwestia przyzwyczajenia musi się zrobić... póki co mogę sobie pozwolić żeby spać do 9-10 później będzie gorzej jak s wróci do pracy[emoji14]
Była u nas położna zważyć małego :) od najniższej wagi przybyło mu ponad 400gram :) a od wypisowej ponad 200[emoji14]mały klusek. Powiedziała ze dzieci tyle przybierają w miesiąc a nie tydzień[emoji14]i że super mi wychodzi z karmieniem i mam nic nie zmieniać. .. chyba ze budzę małego na jedzenie w nocy to nie musze bo mogę sobie pozwolić żeby spał 4-5 godzin :) czyli nic nie zmieniamy bo i tak go nie budzilam. ..
Cała reszta jest ok. Cierpliwie czekamy aż się nauczy robić kupkę bez spiny bo jeszcze nie zajarzyl o co kaman.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

To super że przybiera ładnie :)
:-D a z tą kupką bez spiny to czasem trudno i dorosłemu ;) że tak sobie pozwolę zażartować.
Jak Marysia? Super że bez tego szpitala się obyło.

Wrzucam fotki
Jutro klade czarna farbe
1476977133030.jpg
1476977146120.jpg

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Załączniki

• 1476977133030.jpg
    1476977133030.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 196
  • 1476977146120.jpg
    1476977146120.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 200
Dora ja biorę Magne b6, w 3 aptekach już mi je polecano to niech będą ;)
A co do auta to mój sobie jakieś 7 osobowe wymyślił tylko że takiego nie potrzebujemy. Poza tym z audi A3 na coś tak dużego się przesiadać to dla mnie masakra. Najlepiej jakiegoś sedana ze sporym bagażnikiem albo kombi, ale ciężko mojemu to przetłumaczyć ;p

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, ladnie przybieracie. Ada tez rosnie szybciej niz musi :-) ale co sie dziwic jak tylko je zarlok maly

2870 g, 53 cm

Nuska, ja tez magne b6 bralam i zadne skurcze lydek mnie nie lapaly :-)
My mamy auto w kombi i jest super :-)

2870 g, 53 cm

reklama
Dora dużo lepiej :) dzisiaj wyniki jej robiłam to crp ma 46 wiec spadło bardzo. W przyszłym tyg zapisze ja do kontroli i wezmę skierowanie na mocz i jeszcze raz krew powtórzę żeby była pewność że wyleczylismy ja na 100%...
Teraz najbardziej mnie przeraża kolejny etap tej choroby czyli schodzenie skóry z dłoni i stóp :(

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry