reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moj chrześniak ma jasny blond włosy i jasno niebieskie oczy a jego tata i mama maja ciemne włosy i ona ma piwne oczy a mój kuzyn zielone. Niezłe miksy wychodzą, Ja tam twierdze ,że mały do chrzestnej podobny ;)

reklama
1476905934-1d1mld.jpeg
na żywo bardziej żółte

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Od godz 19 karmie szosty raz. Je , zasypia i co ja odloze to ryk i cycka szuka... Spala dzisiaj dluzej tylko jeden raz, a tak to na 15 min komara przycina i koniec i najlepiej to by z cyckiem w buzi siedziala

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India. .. kurde to ja nie narzekam w takim razie na swojego ssaka. ..
Masakra ze ona tak się domaga. .. a pobudzać ja próbowałas żeby dłużej ssala? Przecież to się zajechac można. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie jedna mm daje jej w poludnie, drugien narazie nie chcialam dawac, zeby nie zaburzac jeszxze bardziej laktacji. Dlugo tak na pewno nie pociagne, bo to dramat jakis...
Kurcze, z Radkiem nie mialam zadnych problemow, wszystko cacy, a to jakis mleczny potworek normalnie i badz czlowieku madry i zgaduj, czy jej tak bliskosci trzeba czy sie nie najada w ogole.
Ciezka orka

2870 g, 53 cm

reklama
Nie da sie jej pobudzac przy jedzeniu, wypuszcza cycka i spi az sobie uzmyslowi, ze cycek za daleko

2870 g, 53 cm

Do góry