reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Filip właśnie miał nutramigen.

Kasia odstawienie nabialu to naprawdę poświęcenie bo to praktycznie wszystko. Wszystko co zawiera serwatkę, mleko, śmietanę. Czasem nawet nie wiemy ze cos moze zawierać nabial. No chyba ze jesz cos innego co malutką uczula... Hmm nietolerancja laktozy to sie chyba bardziej bólami brzuszka i wzdeciami objawia niż wysypką. Tak mi sie wydaje...

reklama
sukces u mniie. udalo mi sie obciac 20 mini paznokci za jednym razem [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5] wiercipietek nie chce dawac u nog obcinac.
ja po cc nie mialam zastrzykow do domu tylko jak bylam w szpitalu to dostawalam.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Jadę jutro na badania na morfologie, cukier mocz tsh i nie wiem jak zaczłapię po tym leżakowaniu Zastałam się trochę. Wczoraj jak umyłam włosy i wysuszyłam to się zmęczyłam normalnie. Kondycja mi siada ;)

skaza bialkowa roznie moze sie objawiac. brata corka chyba do 5 roku zycia miala duze problemy a pozniej juz mniej....wzzystko ja uczulalo co zawieralo bialko....

sukces u mniie. udalo mi sie obciac 20 mini paznokci za jednym razem [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5] wiercipietek nie chce dawac u nog obcinac.
ja po cc nie mialam zastrzykow do domu tylko jak bylam w szpitalu to dostawalam.

Ja tam się dzieciakom nie dziwię że nie lubią obcinania paznokci, sama mam chyba jakiś uraz i pamiętam to z dzieciństwa :no::no::no:

Ja do pewnego momentu Filipowi obcinalam tylko na śpiocha i to zaraz po zaśnięciu bo wtedy mial najmocniejszy sen ;) a teraz juz od jakiegoś czasu sam jak widzi ze ma dłuższe to przynosi nożyczki.

U nas jest masakra z obcinaniem włosów... Kupiliśmy maszynke i sami to robimy w zaciszu domu bo to co wyczynial u fryzjera to byl jakis hardcor. Pol miasta go chyba słyszało ;) a w domu pozamykamy okna i tak nie słychać :p

Filip bardzo szybko wyrosl z tej skazy, bo w wieku 1,5roku juz pil normalne butelkowe mleko z biedronki. I jadl jogurty i serki.

Dora wcale się Tobie nie dziwie - tym leżenia :) daleko musisz jechać??

Nie daleko, ale schody są kurna bo to 2 piętro i pewnie się zasapię, ale z drugiej strony taką mam ochotę się poruszać ze szok.
Mam nadzieję, że to fasolce nie zaszkodzi...
3 tyg czekania na usg to dłuży się okropnie. Od jutra jeszcze tydzień do wizyty. Ja bym już bardzo chciała podejrzeć czy się rozwija prawidłowo...

A z tym obcinaniem włosów to się uśmiałam bo mojej znajomej synek tez akcje odstawia. Jak był mały to go na śpiocha obcinała. Raz się zorientował skubany i przez dwa tyg chodził z obcięta połową włosów bo nie chciał spać potem popołudniu.
Teraz ma 3 lata i maja problem bo oszukać się nie da i zarośniety chodzi. Ryczy że go włosy bolą :cool2:

reklama
dora wszystko bedzie dobrze[emoji5]
Viola my raz malemu obcielismy maszynka wlosy pol miesiaca po roczku.... teraz nie chce dac sobie przyciac troche z przodu bo juz do oczu mu leca.... dobrze ze ma krecone to nie widac jakie aa dlugie hahaha jak mu myje to prawie do lopatek juz ma[emoji5] M sie smieje ze ma wlosy dluzsze niz mama.
a pisalyscie o kolorze oczu to urodzil sie z brazowymi i z czarnymi wlosami. pozniej wlosy zrobily sie blond (moj M rasowy blondyn z niebieskimi oczami) i oczy zaczely jasniec ale wsumie oczy szybko zaczely wracac do glebokiego brazu i wloski tez juz zaczynaja ciemniec[emoji5] ogolnie wszyscy mowia ze maly podobny jest do mnie[emoji5]
ja do wieku 13 lat mialam prawie czarne oczy i po zabiegu na wyrostek (po narkozie) zaczely zmieniac kolor i obecnie mam nawet troszeczke zoltego, zielonego i brazowego. latem lepiej to widac. czesto slyszalam ze mam to cos w oczach takiego innego hehe dziwne to dla mnie ze kolor sie zmienil

Do góry