reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No od swojej ginki dostałam zrefundowany a że szpitala 100% płatny. Pisałam do ginki i ona powiedziała że nie miała możliwości żeby wystawić mi zrefundowany. Może później znowu będzie wystawiać tańszy. Nie wiem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To zalezy od lekarza tak naprawdę... Bo czasem jest tak ze cos Ci nie przysługuje na zniżkę a lekarz wypisuje rp ze zniżką. Szpital to szpital - instytucja ktora jest częściej kontrolowana i dlatego pewnie dostałaś na 100%

Filip od pediatry (bez żadnego zaświadczenia od alergologa) dostawał rp na mleko na zniżkę. Gdzie tak naprawdę powinniśmy najpierw miec zaświadczenie od alergologa ze ma skaze białkową. A my nawet u niego nie byliśmy. W tym momencie ryzykuje ten lekarz który wystawia rp

reklama
Dora widzisz moj suwaczek?? :) :) bo ja na telefonie nie :/ dobrze się czuje :) oby tak do końca bo ktos musi Filipa zawozić i przywozić z przedszkola ;) a tatuś pracuje. Jeszcze do mnie nie dociera ze to juz tak blisko... :)

KasiaMarysia ta szorstka skora na policzkach Madzi to wg mnie ewidentnie uczulenie na cos... U Filipa właśnie tak sie objawiło na bialko mleka. Sucha szorstka skora. Potem doszla wysypka na brzuszku.

Kasia sliczna suknia!! Pięknie będziesz wyglądać :D

Zyciowa najważniejsze ze Marysi lepiej. Teaz bedzie juz tylko lepiej! Na pewno :)

Daj przepis i wykonanie.

Anka na te rozrzedzenie krwi?

Doktorka przelozyla wizyte na jutro.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Raz wrzucałam mąkę ziemniaczaną do szklanki z zimną wodą i dolewałam ciepłej, a dzisiaj wsypałam mąkę ziemniaczaną do gorącej wody, zrobił się kisiel i rozcieńczałam. Na oko robię, tak aby nie było gęste ale żeby trochę tej mąki w wodzie było.
Nadmanganian tak szybko nie dawał efektów i wysuszył skórę

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Raz wrzucałam mąkę ziemniaczaną do szklanki z zimną wodą i dolewałam ciepłej, a dzisiaj wsypałam mąkę ziemniaczaną do gorącej wody, zrobił się kisiel i rozcieńczałam. Na oko robię, tak aby nie było gęste ale żeby trochę tej mąki w wodzie było.
Nadmanganian tak szybko nie dawał efektów i wysuszył skórę

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
I jak jej mylas buziaka?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ja jak myje Igiego to buzie normalnie jak dużemu dziecku ręką przemywam :) on się wtedy śmieje[emoji14]

Robiłam porównania mm i bebiko wychodzi najlepiej. W sensie skład i cena.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka.
jesli dziecko ma skaze bialkowa to nie pomoze odstawienie w diecie nabialu itp. tylko zmiana na nutramigen na recepte. kolezanka wlasniw musiala odstawic corke bo okazalo sie ze ma ta skaze i jak dostala to mleko to normalnie dziecko inne.
u mnie nic nowego. brzuch rosnie i w nocy jest jak mam sie przekrecic to masakra.... aaa o skora wokol pepka mnie boli.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Do góry