reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No od swojej ginki dostałam zrefundowany a że szpitala 100% płatny. Pisałam do ginki i ona powiedziała że nie miała możliwości żeby wystawić mi zrefundowany. Może później znowu będzie wystawiać tańszy. Nie wiem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To zalezy od lekarza tak naprawdę... Bo czasem jest tak ze cos Ci nie przysługuje na zniżkę a lekarz wypisuje rp ze zniżką. Szpital to szpital - instytucja ktora jest częściej kontrolowana i dlatego pewnie dostałaś na 100%

Filip od pediatry (bez żadnego zaświadczenia od alergologa) dostawał rp na mleko na zniżkę. Gdzie tak naprawdę powinniśmy najpierw miec zaświadczenie od alergologa ze ma skaze białkową. A my nawet u niego nie byliśmy. W tym momencie ryzykuje ten lekarz który wystawia rp

reklama
Dora widzisz moj suwaczek?? :) :) bo ja na telefonie nie :/ dobrze się czuje :) oby tak do końca bo ktos musi Filipa zawozić i przywozić z przedszkola ;) a tatuś pracuje. Jeszcze do mnie nie dociera ze to juz tak blisko... :)

KasiaMarysia ta szorstka skora na policzkach Madzi to wg mnie ewidentnie uczulenie na cos... U Filipa właśnie tak sie objawiło na bialko mleka. Sucha szorstka skora. Potem doszla wysypka na brzuszku.

Kasia sliczna suknia!! Pięknie będziesz wyglądać :D

Zyciowa najważniejsze ze Marysi lepiej. Teaz bedzie juz tylko lepiej! Na pewno :)

Daj przepis i wykonanie.

Anka na te rozrzedzenie krwi?

Doktorka przelozyla wizyte na jutro.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Raz wrzucałam mąkę ziemniaczaną do szklanki z zimną wodą i dolewałam ciepłej, a dzisiaj wsypałam mąkę ziemniaczaną do gorącej wody, zrobił się kisiel i rozcieńczałam. Na oko robię, tak aby nie było gęste ale żeby trochę tej mąki w wodzie było.
Nadmanganian tak szybko nie dawał efektów i wysuszył skórę

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Raz wrzucałam mąkę ziemniaczaną do szklanki z zimną wodą i dolewałam ciepłej, a dzisiaj wsypałam mąkę ziemniaczaną do gorącej wody, zrobił się kisiel i rozcieńczałam. Na oko robię, tak aby nie było gęste ale żeby trochę tej mąki w wodzie było.
Nadmanganian tak szybko nie dawał efektów i wysuszył skórę

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
I jak jej mylas buziaka?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ja jak myje Igiego to buzie normalnie jak dużemu dziecku ręką przemywam :) on się wtedy śmieje[emoji14]

Robiłam porównania mm i bebiko wychodzi najlepiej. W sensie skład i cena.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka.
jesli dziecko ma skaze bialkowa to nie pomoze odstawienie w diecie nabialu itp. tylko zmiana na nutramigen na recepte. kolezanka wlasniw musiala odstawic corke bo okazalo sie ze ma ta skaze i jak dostala to mleko to normalnie dziecko inne.
u mnie nic nowego. brzuch rosnie i w nocy jest jak mam sie przekrecic to masakra.... aaa o skora wokol pepka mnie boli.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Do góry