reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A u nas po krochmalu buzia o wiele ladniejsza :-) moze do konca tygodnia pozbedziemy sie wypryskow :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ten krochmal to naprawdę dobre efekty przynosi Jednak najprostsze metody czasem najskuteczniejsze.

Viola super suwaczek Już niedługo kolejne maleństwo będzie na świecie. A jak ty się czujesz?
Kurcze jeśli wszystko dobrze się skończy to ja będę w 8 miesiącu jak będzie wesele mojego brata ;) Mam nadzieję że wtoczę się jakoś na sale raczej nie pohulam ;)

Niby mówią ze jak jedno z rodziców ma brązowe to i dziecko będzie miało ale ja wiem czy to prawda ;p

No wybierz się wybierz bo Ty też coś miałaś jakieś podejrzenia tachykardii prawda?

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nieprawda :p ja mam brązowe, moj brązowe a Filip jak sie urodził to niebieskie a wszyscy mówili zmienia mu się - a tu guzik, zrobily się bardziej błękitne :) teraz sa bardziej szare ale do brązu daleko. I po kim to?? ;) podobno po moim dziadku bo jako jedyny z rodziny miał niebieskie

Z tymi refundacjami to czasem tak jest że ten sam lek w jednej jednostce chorobowej jest refundowany a w innej nie niestety...

Potwierdzam!

Moja kuzynka tez musiała całą ciaze brać zastrzyki i tez wypisywali jej rp na 100% bo nie przysługiwały na zniżkę i załatwiała sobie rp od innych lekarzy na zniżkę.

Ania widocznie lekarz blednie na poczatku wystawial... Szkoda ze w ta stronę :/

No od swojej ginki dostałam zrefundowany a że szpitala 100% płatny. Pisałam do ginki i ona powiedziała że nie miała możliwości żeby wystawić mi zrefundowany. Może później znowu będzie wystawiać tańszy. Nie wiem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry