reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Niby mówią ze jak jedno z rodziców ma brązowe to i dziecko będzie miało ale ja wiem czy to prawda ;p

No wybierz się wybierz bo Ty też coś miałaś jakieś podejrzenia tachykardii prawda?

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Kasiulka!:* pokaz kiecke
Mowisz ze masz pomoc domowa?:) niech szybko wraca do siebie.

Nadziejka ja walczylam z moja 21.10 do 2.20 :(
Magda na buzi ma takie liszaje a krostki pod broda i na ramionach i na klatce. Ja juz nabial calkiem odrzucilam zostalo mi mleko bez laktatozy.
A co do holtera to bedziesz musiala malego bujac, albo Twoj niech nosi.

India dam znac:)

Kulcia obstawiam zielone:)

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Moj Radek ma niebieskie po mnie. Maz ma piwne. Ada narazie ma granatowe takie bardziej

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

1476891783-1d1mld.jpeg

1476891802-1d1mld.jpeg

1476891814-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia piękna suknia! :)

Tymkowi troszkę rozjasnila się teczowka bo wcześniej nie można było wyróżnić źrenicy nawet[emoji14]a my oboje mamy błękitne oczy... tzn ja mam jakieś odcienie szarego a mój plamki jakby zielone ale generalnie to mały tez niebieskie ślipka będzie miał :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia 654 księżniczko ty nasza cudnie wyglądasz :)
Dziewczyny oby kurcze te kolki Madzi i Filipkowi przeszły bo przekichane macie normalnie.
Anka super ze już w domu jesteś:)
Jak to zabrali refundację ? Przepisy się zmieniły czy to od lekarza wystawiającego zależy?

reklama
Do góry