reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Niby mówią ze jak jedno z rodziców ma brązowe to i dziecko będzie miało ale ja wiem czy to prawda ;p

No wybierz się wybierz bo Ty też coś miałaś jakieś podejrzenia tachykardii prawda?

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Kasiulka!:* pokaz kiecke
Mowisz ze masz pomoc domowa?:) niech szybko wraca do siebie.

Nadziejka ja walczylam z moja 21.10 do 2.20 :(
Magda na buzi ma takie liszaje a krostki pod broda i na ramionach i na klatce. Ja juz nabial calkiem odrzucilam zostalo mi mleko bez laktatozy.
A co do holtera to bedziesz musiala malego bujac, albo Twoj niech nosi.

India dam znac:)

Kulcia obstawiam zielone:)

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Moj Radek ma niebieskie po mnie. Maz ma piwne. Ada narazie ma granatowe takie bardziej

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

1476891783-1d1mld.jpeg

1476891802-1d1mld.jpeg

1476891814-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia piękna suknia! :)

Tymkowi troszkę rozjasnila się teczowka bo wcześniej nie można było wyróżnić źrenicy nawet[emoji14]a my oboje mamy błękitne oczy... tzn ja mam jakieś odcienie szarego a mój plamki jakby zielone ale generalnie to mały tez niebieskie ślipka będzie miał :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia 654 księżniczko ty nasza cudnie wyglądasz :)
Dziewczyny oby kurcze te kolki Madzi i Filipkowi przeszły bo przekichane macie normalnie.
Anka super ze już w domu jesteś:)
Jak to zabrali refundację ? Przepisy się zmieniły czy to od lekarza wystawiającego zależy?

reklama
Do góry