reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa, wspolczuje :-(
Moze bierzcie z S jakies probiotyki ( nie wiem w sumie czy mozna przy kp).
Szkoda Marysi, mam nadzieje, ze Was nie pozaraza

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
U nas ok, mam dzien ksiezniczki, M. zabral popoludniu dzieci na spacer, wiec sie moglam zdrzemnac, a wieczorem jeszxze masaz zaliczylam ;-) obejrzelismy, master chefa, rolnika i czekam az mala sie obudzi na jedzenie, nakarmie i ide spac :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Życiowa niestety nic jie poradzisz. Szkoda, że Mania się męczy bida mała. Tymona pewnie choroba oszczędzi. Trzymaj się.

India ale fajnie miałaś ;)

Viola no lepiej ;)

Dobrze, że Filipa juz tez nie trzyma aż tak!

Anka jak tam?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa zdrówka dla Marysi, się biedulka męczy...
Nuska piękny brzucho [emoji4] ja też dobijam aktualnie do wagi sprzed ciąży [emoji5]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Co tam dziewczyny??

Życiowa jak Marysia?? Jak noc?? Kurcze biedna :( nienawidzę wymiotów a już tym bardziej u dzieci... Ty bierz probiotyki koniecznie bo możesz.

hej laski[emoji5]
zdrowka dla dzieci i dla was.
M wczoraj mnie zabral na kolacje. razem stwierdzilismy ze zjemy pizze tam gdzie bylismy na poczatku naszej znajomosci[emoji5] a pozniej poszlismy do kina[emoji5][emoji5][emoji5] super taki wypad. wrocilismy do domu przed 1 [emoji5] szkoda ze ponad godzina jazdy jest przez wioski do wiekszego miasta.
mielismy isc na inny film niz piszlismy ale nie bylo miejsc i bylismy na wolyniu. mocny film i raczej powiniwn byc 18+ a nie 15+.
Nuska sama sie zdziwilam ze wymyslil cis takiego bo raczej mu sie nie zdarza[emoji5]

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Super taka odskocznia od życia codziennego :)
Mojemu też sie nie zdarza raczej niestety :/ kiedyś to tak ale po ślubie to już takich akcji raczej nie było...

reklama
Ja się dopiero obudziłam. Noc masakra. Mała wymiotowala i gorączka jej rosła co 3 godz...
Zaraz się wyczolgam z łóżka bo mężu zrobił mi śniadanko i kawę. ..

Dziś jest mój TP :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry