reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa, wspolczuje :-(
Moze bierzcie z S jakies probiotyki ( nie wiem w sumie czy mozna przy kp).
Szkoda Marysi, mam nadzieje, ze Was nie pozaraza

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
U nas ok, mam dzien ksiezniczki, M. zabral popoludniu dzieci na spacer, wiec sie moglam zdrzemnac, a wieczorem jeszxze masaz zaliczylam ;-) obejrzelismy, master chefa, rolnika i czekam az mala sie obudzi na jedzenie, nakarmie i ide spac :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Życiowa niestety nic jie poradzisz. Szkoda, że Mania się męczy bida mała. Tymona pewnie choroba oszczędzi. Trzymaj się.

India ale fajnie miałaś ;)

Viola no lepiej ;)

Dobrze, że Filipa juz tez nie trzyma aż tak!

Anka jak tam?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa zdrówka dla Marysi, się biedulka męczy...
Nuska piękny brzucho [emoji4] ja też dobijam aktualnie do wagi sprzed ciąży [emoji5]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Co tam dziewczyny??

Życiowa jak Marysia?? Jak noc?? Kurcze biedna :( nienawidzę wymiotów a już tym bardziej u dzieci... Ty bierz probiotyki koniecznie bo możesz.

hej laski[emoji5]
zdrowka dla dzieci i dla was.
M wczoraj mnie zabral na kolacje. razem stwierdzilismy ze zjemy pizze tam gdzie bylismy na poczatku naszej znajomosci[emoji5] a pozniej poszlismy do kina[emoji5][emoji5][emoji5] super taki wypad. wrocilismy do domu przed 1 [emoji5] szkoda ze ponad godzina jazdy jest przez wioski do wiekszego miasta.
mielismy isc na inny film niz piszlismy ale nie bylo miejsc i bylismy na wolyniu. mocny film i raczej powiniwn byc 18+ a nie 15+.
Nuska sama sie zdziwilam ze wymyslil cis takiego bo raczej mu sie nie zdarza[emoji5]

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Super taka odskocznia od życia codziennego :)
Mojemu też sie nie zdarza raczej niestety :/ kiedyś to tak ale po ślubie to już takich akcji raczej nie było...

reklama
Ja się dopiero obudziłam. Noc masakra. Mała wymiotowala i gorączka jej rosła co 3 godz...
Zaraz się wyczolgam z łóżka bo mężu zrobił mi śniadanko i kawę. ..

Dziś jest mój TP :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry