reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj Zyciowa tez bym sie wkurzyla na meza jakby wypalil z czyms takim, widocznie Twoj w ten sposob odreagowuje, ale nieladnie :-(
Co do Marysi, to biedulka podlapala jakiegos wirusa.
Musisz przetrwac, jestes silna babka!
A facetem postaraj sie nie przejmowac, jeszxze sie zemscisz za ten tekst...

Mam pytanko- odciagacie pokarm po karmieniu???

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Ja zaczelam, bo wydaje mi sie, ze coraz mnoej pokarmu mam. Tylko kurde, w nocy to dla mnoe nie wykonalne jest...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja teraz mam w miarę unormowane juz wszystko. Młody zjada do zera tzn na bank bym odciagnela coś ale tylko bym sobie znowu zrobiła krzywdę[emoji14]
Doris wiesz niewyspany. .. kurde młody się budzi 1-2 razy i czasami tylko lekko zaplacze i juz ma cycka a jak śpi ze mną to sam sobie szuka pierś wiec nas nie budzi... to nie wiem jak on ma być nie wyspany. .. ok wstał i przebieral małego dzisiaj ale do cholery ja mu nie wale takich tekstów bo mam złe samopoczucie...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa normalnie utluklabym w srodku nocy za taki tekst!
ide robic biszkopt na tort i ganache zwby pozniej ubic krem.

dostalam list od meza! jadac na mecz napisal mi smsa ze jest cis w skrzynce i zebym poszla spr ( wydalo mi sie to podejrzabe bo w piatek wyciagalam listy[emoji5])
1476617224027.jpg

ja? taki wieloryb i mam ladnie sie ubrac ehh ciezko bedzie

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Załączniki

• 1476617224027.jpg
    1476617224027.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 201
Ale super Mała ;) brawa dla męża.

Dziewczyny co taka cisza?

Kasia tez coś uciekła.

Nuska kochana z moich doświadczeń mogę Co powiedzieć , że kocyk kup tez elastyczny. Do zawijania. Zwykły tak nie zdaje egzaminu. No i ja w przyszłym tygodniu zamawiam kokon. Taki co wygląda jak ponton xD myślę , że to mega przydatna sprawa. Na podłogę, do naszego łóżka , na kanapę , do wózka dzieciak śpi u siebie :D

Kurde służę radami jeśli któraś kobitka ma chęć to niech pyta. Juz jestem wśród żywych dziewczyny! Już nie boli. Mogę pisać.

Wracać na forum raz!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry