reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj Zyciowa tez bym sie wkurzyla na meza jakby wypalil z czyms takim, widocznie Twoj w ten sposob odreagowuje, ale nieladnie :-(
Co do Marysi, to biedulka podlapala jakiegos wirusa.
Musisz przetrwac, jestes silna babka!
A facetem postaraj sie nie przejmowac, jeszxze sie zemscisz za ten tekst...

Mam pytanko- odciagacie pokarm po karmieniu???

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Ja zaczelam, bo wydaje mi sie, ze coraz mnoej pokarmu mam. Tylko kurde, w nocy to dla mnoe nie wykonalne jest...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja teraz mam w miarę unormowane juz wszystko. Młody zjada do zera tzn na bank bym odciagnela coś ale tylko bym sobie znowu zrobiła krzywdę[emoji14]
Doris wiesz niewyspany. .. kurde młody się budzi 1-2 razy i czasami tylko lekko zaplacze i juz ma cycka a jak śpi ze mną to sam sobie szuka pierś wiec nas nie budzi... to nie wiem jak on ma być nie wyspany. .. ok wstał i przebieral małego dzisiaj ale do cholery ja mu nie wale takich tekstów bo mam złe samopoczucie...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa normalnie utluklabym w srodku nocy za taki tekst!
ide robic biszkopt na tort i ganache zwby pozniej ubic krem.

dostalam list od meza! jadac na mecz napisal mi smsa ze jest cis w skrzynce i zebym poszla spr ( wydalo mi sie to podejrzabe bo w piatek wyciagalam listy[emoji5])
1476617224027.jpg

ja? taki wieloryb i mam ladnie sie ubrac ehh ciezko bedzie

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Załączniki

• 1476617224027.jpg
    1476617224027.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 199
Ale super Mała ;) brawa dla męża.

Dziewczyny co taka cisza?

Kasia tez coś uciekła.

Nuska kochana z moich doświadczeń mogę Co powiedzieć , że kocyk kup tez elastyczny. Do zawijania. Zwykły tak nie zdaje egzaminu. No i ja w przyszłym tygodniu zamawiam kokon. Taki co wygląda jak ponton xD myślę , że to mega przydatna sprawa. Na podłogę, do naszego łóżka , na kanapę , do wózka dzieciak śpi u siebie :D

Kurde służę radami jeśli któraś kobitka ma chęć to niech pyta. Juz jestem wśród żywych dziewczyny! Już nie boli. Mogę pisać.

Wracać na forum raz!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry