reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi - super :-) bardzo milo z jego strony. Moj tez juz nie organizuje mi zadnych wyjsc

Zyciowa, oby malej szybko sie polepszylo

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India hihi serio?
Ja się nie mogę doczekać kiedy mój wróci jajo tako do normy... nie spodziewałam się ze będę o tym myślała.
Ale ja już brzucha nie chce hehe

Jednak muszę przyznać że piłeczki macie fajne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, tesknie i wiem, ze jux wiecej nie bede takiego miala.
Jestem ciekawa co da sie zrobiv z tego co mi zostalo :p

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Cześć dziewczynki :)
Życiowa współczuję Biedna Marysia, oby jej przeszło szybko i oby żadne z was tego nie złapało. U nas tez ponoć jelitkowka panuje.

Kulcia super ze wróciłaś do żywych ;)

India super mąż o was dba :) masażyk powiadasz fiu fiu

MałaMi to randka z mężem była ;) Moja znajoma była na Wolyniu i wyszła w trakcie mówiła, że nie dała rady strasznie drastyczne sceny

India to zdrówka dla Filipa Poszedł do przedszkola?

Nuska i Anna super brzuszki :)

Anka jak tam w szpitalu zostajesz czy do domu cię wypiszą? Wiadomo coś?

Jak tam nasze nowe staraczki ? Zostały czy zwiały ?

Dawno Ani H nie było....ciekawe co u niej, może książka już powstaje?

U mnie bez zmian. Mdłości umiarkowane, apetytu raczej nie mam, ale staram się jeść prawie 5 posiłków w tym owoce i warzywa. Waga póki co stoi w miejscu, ważę się raz na tydzień Bałam się, że jak będę leżeć to może rosnąc niebezpiecznie.
Za oknem pogoda brzydka Może to i lepiej przynajmniej nie żal że nie mogę wychodzić. Z pracy koleżanka co jakiś czas dzwoni i z pytaniami ;D w sumie fajne uczucie wiedzieć, że jest się potrzebnym a i przynajmniej mam rozrywkę. Smutno mi się robi jak pomyślę ,że będą musieli kogoś na moje miejsce przyjąć.
Jezu ja bym nie mogła nie pracować i w domu siedzieć. Chyba że po urodzeniu zeświruję i coś się zmieni

Dora kochana mnie się wcale nie chce wracać ale to dlatego, że mam kose z szefem. Ja miałam pracować długo ale los wybrał inaczej i w 9 tc poszłam na l4.

Ja dostałam kawę do łóżka właśnie[emoji14]mały przebrany i nakarmiony. Dzwoniłam do położnej to po 17 juz mogę karmić bo minie kupa czasu. Także zobaczymy. Karmi odpale po obiedzie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India w sumie to bym dwoje chciała :) ale chyba się nie wyrobię czasowo. Mam nadzieję, że teraz wszystko dobrze się skończy:) to jak urodzę to będę miała 34 lata Tak jedno po drugim to masakra, ze dwa lata różnicy by się przydało więc nie ma szans na więcej. Przed 40 to jak dla mnie za późno trochę.

Do góry