reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka Laski ;)
Kasia2310 oki, myślę że zamówię jutro rano o ile dogadam ze sprzedającym w miarę szybką wysyłkę, żeby mi w tydzień doszło, bo później przez kilka dni nie będzie mnie w mieście i nie będzie miał kto odebrać ;p
A przewijak planuję kupić taki nakładany na łóżeczko ;)
dora032 jeśli chodzi o płakanie przez hormony, to już na reklamach potrafię się rozpłakać więc wiesz ;p na planecie singli leżałam i śmiałam się przez łzy ;p mój mówi że jestem nieobliczalna, bo ostatnio na zakupach mi się oczy zmoczyły hahaha ;p
viola150 zdrówka dla Filipka ;)
Życiowa no ja za taki tekst to bym co najmniej z łózka wygoniła, a tak poważnie to strasznie niemiłe ;/ i zdrówka dla Marysi ;*
MałaMi super liścik i pomysł, brawa dla męża, pożycz mi go niech mojemu udzieli kilka lekcji hihihi ;p strój też baaaardzo ok i jaki już piękny brzusio :D
Kulcia też myślałam nad takim kokonem, masz jakiegoś linka? i cenowo jak? ;)

Ja sobie wymyśliłam leżaczek Tiny Love 3w1 tylko się zastanawiam czy kupić używany, za np 250-280 zł czy dołożyć i kupić nowy hmm ;p
Mojego Małża dzisiaj cały dzień nie ma i z nudów pomyłam gary, zrobiłam pranie, byłam na zakupach, poprasowałam ręczniki i pościel, pościel zmieniłam i planuję zrobić sałatkę ehh już mnie męczy brzydka pogoda i siedzenie w domu ;/

W ogóle pokaże Wam mój brzuchol ;p
końcówka 23 tc ;) na dzień dzisiejszy waga o 0,6 kg mniejsza niż na początku ciąży ;p
zakryte.jpg

Załączniki

• zakryte.jpg
    zakryte.jpg
    673,3 KB · Wyświetleń: 70
Kulcia ten Tiny Love ma 3 funkcje, łóżeczko, kołyska i leżaczek, do tego wibracje i melodyjki. A że w temacie jestem zielona to nie mam pojęcia czy ten może być dobry (chociaż same dobre opinie ma) czy jakiś inny będzie lepszy ;p

Nuska ja chcialam kupic uzywany i teraz zaluje, ze kupilam inny :p bo jednak na ten pierwszy etap funkcja lezaca jak znalazl

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

MalaMi super brzuszek :) gdzie mąż Cie porwał??

Nuska u ciebie jaki fajny brzusio :) ja do Filipa miałam zwykły bujaczek i go sprzedałam. A teraz koleżanka mi pożyczy ale to tez bedzie taki lezaczek-bujaczek z wibracją. Bez dodatków.

Życiowa zdrowka dla Marysi! Tymi bezpieczny bo na cycku.

Dzwoneczek jak dajesz rade??

India co tam u was??

Nasze mamuśki przyszłe - dora i Anka jak się czujecie?? :)

Kulcia najważniejsze ze juz zdrowa :) :)

Filip juz dzis lepiej na szczęście. Dziękujemy za życzenia zdrówka. Juz mu dzis nie ropialy tak oczy. Popołudniu byliśmy sie przejechać do galerii z nudów i moj sobie buty kupił. Potem pojechaliśmy na kebaby a młody na frytki. Ale tak go energia rozpierała ze ciężko bylo posiedzieć.

reklama
Jejku Ja juz panikuje i to podwójnie AAA kiedyś jak Marysia chorowała to mogłam się skupić na niej w 100% a teraz to jakaś porażka. .. ona biedna w jednym pokoju a ja np w sypialni bo młody głodny. Tylko weszłam mała wymiotuje bo dałam jej syrop. Wiec głaszcze ja po plecach... słyszę juz alarm Tymona z sypialni i modlę się żeby Marysia skończyła a on przypadkiem nie ulał i się nie zaksztusil. .. Marysia kończy ja lecę co chwila myć ręce. .. ululalam Tymona. Marysia ok. Mierze temp 39 ... wiec syrop. Jak zaczął działać to wrócił jej apetyt. S wracając z meczu kupił jej herbatniki. Wydawałoby się ze juz jest pod kontrolą wszystko. Wykapalam Tymiego położyłam spać. Obmylam Marysie. Sławek dal jen syrop. Gorączki nie miała. Przeczytałam jej bajki i śpi. Przed chwila przyszła cala w wymiocinach trzesac się ze zwymiotowala. ... wszystko co zjadła dziś wyladowalo na łóżku. .. cała pościel do płukania i zmiany. Piżama oczywiście też. .. przebrałam ja. Sławek plukal pościel. .. zmierzył jej gorączkę 39.5... wiec tym razem ibuprom. .. i miska kolo łóżka. ..
Martwię się bo mało piła. .. no i syrop który miał zapobiegać wymiotom je powoduje :/
Oby jutro już nic jej nie było oby mały nic nie zalapal. .. i oby Sławka nie złapało. .. jessu jak ja się martwię :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry