reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka Laski ;)
Kasia2310 oki, myślę że zamówię jutro rano o ile dogadam ze sprzedającym w miarę szybką wysyłkę, żeby mi w tydzień doszło, bo później przez kilka dni nie będzie mnie w mieście i nie będzie miał kto odebrać ;p
A przewijak planuję kupić taki nakładany na łóżeczko ;)
dora032 jeśli chodzi o płakanie przez hormony, to już na reklamach potrafię się rozpłakać więc wiesz ;p na planecie singli leżałam i śmiałam się przez łzy ;p mój mówi że jestem nieobliczalna, bo ostatnio na zakupach mi się oczy zmoczyły hahaha ;p
viola150 zdrówka dla Filipka ;)
Życiowa no ja za taki tekst to bym co najmniej z łózka wygoniła, a tak poważnie to strasznie niemiłe ;/ i zdrówka dla Marysi ;*
MałaMi super liścik i pomysł, brawa dla męża, pożycz mi go niech mojemu udzieli kilka lekcji hihihi ;p strój też baaaardzo ok i jaki już piękny brzusio :D
Kulcia też myślałam nad takim kokonem, masz jakiegoś linka? i cenowo jak? ;)

Ja sobie wymyśliłam leżaczek Tiny Love 3w1 tylko się zastanawiam czy kupić używany, za np 250-280 zł czy dołożyć i kupić nowy hmm ;p
Mojego Małża dzisiaj cały dzień nie ma i z nudów pomyłam gary, zrobiłam pranie, byłam na zakupach, poprasowałam ręczniki i pościel, pościel zmieniłam i planuję zrobić sałatkę ehh już mnie męczy brzydka pogoda i siedzenie w domu ;/

W ogóle pokaże Wam mój brzuchol ;p
końcówka 23 tc ;) na dzień dzisiejszy waga o 0,6 kg mniejsza niż na początku ciąży ;p
zakryte.jpg

Załączniki

• zakryte.jpg
    zakryte.jpg
    673,3 KB · Wyświetleń: 66
Kulcia ten Tiny Love ma 3 funkcje, łóżeczko, kołyska i leżaczek, do tego wibracje i melodyjki. A że w temacie jestem zielona to nie mam pojęcia czy ten może być dobry (chociaż same dobre opinie ma) czy jakiś inny będzie lepszy ;p

Nuska ja chcialam kupic uzywany i teraz zaluje, ze kupilam inny :p bo jednak na ten pierwszy etap funkcja lezaca jak znalazl

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

MalaMi super brzuszek :) gdzie mąż Cie porwał??

Nuska u ciebie jaki fajny brzusio :) ja do Filipa miałam zwykły bujaczek i go sprzedałam. A teraz koleżanka mi pożyczy ale to tez bedzie taki lezaczek-bujaczek z wibracją. Bez dodatków.

Życiowa zdrowka dla Marysi! Tymi bezpieczny bo na cycku.

Dzwoneczek jak dajesz rade??

India co tam u was??

Nasze mamuśki przyszłe - dora i Anka jak się czujecie?? :)

Kulcia najważniejsze ze juz zdrowa :) :)

Filip juz dzis lepiej na szczęście. Dziękujemy za życzenia zdrówka. Juz mu dzis nie ropialy tak oczy. Popołudniu byliśmy sie przejechać do galerii z nudów i moj sobie buty kupił. Potem pojechaliśmy na kebaby a młody na frytki. Ale tak go energia rozpierała ze ciężko bylo posiedzieć.

reklama
Jejku Ja juz panikuje i to podwójnie AAA kiedyś jak Marysia chorowała to mogłam się skupić na niej w 100% a teraz to jakaś porażka. .. ona biedna w jednym pokoju a ja np w sypialni bo młody głodny. Tylko weszłam mała wymiotuje bo dałam jej syrop. Wiec głaszcze ja po plecach... słyszę juz alarm Tymona z sypialni i modlę się żeby Marysia skończyła a on przypadkiem nie ulał i się nie zaksztusil. .. Marysia kończy ja lecę co chwila myć ręce. .. ululalam Tymona. Marysia ok. Mierze temp 39 ... wiec syrop. Jak zaczął działać to wrócił jej apetyt. S wracając z meczu kupił jej herbatniki. Wydawałoby się ze juz jest pod kontrolą wszystko. Wykapalam Tymiego położyłam spać. Obmylam Marysie. Sławek dal jen syrop. Gorączki nie miała. Przeczytałam jej bajki i śpi. Przed chwila przyszła cala w wymiocinach trzesac się ze zwymiotowala. ... wszystko co zjadła dziś wyladowalo na łóżku. .. cała pościel do płukania i zmiany. Piżama oczywiście też. .. przebrałam ja. Sławek plukal pościel. .. zmierzył jej gorączkę 39.5... wiec tym razem ibuprom. .. i miska kolo łóżka. ..
Martwię się bo mało piła. .. no i syrop który miał zapobiegać wymiotom je powoduje :/
Oby jutro już nic jej nie było oby mały nic nie zalapal. .. i oby Sławka nie złapało. .. jessu jak ja się martwię :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry