Hejka Laski
Kasia2310 oki, myślę że zamówię jutro rano o ile dogadam ze sprzedającym w miarę szybką wysyłkę, żeby mi w tydzień doszło, bo później przez kilka dni nie będzie mnie w mieście i nie będzie miał kto odebrać ;p
A przewijak planuję kupić taki nakładany na łóżeczko
dora032 jeśli chodzi o płakanie przez hormony, to już na reklamach potrafię się rozpłakać więc wiesz ;p na planecie singli leżałam i śmiałam się przez łzy ;p mój mówi że jestem nieobliczalna, bo ostatnio na zakupach mi się oczy zmoczyły hahaha ;p
viola150 zdrówka dla Filipka
Życiowa no ja za taki tekst to bym co najmniej z łózka wygoniła, a tak poważnie to strasznie niemiłe ;/ i zdrówka dla Marysi ;*
MałaMi super liścik i pomysł, brawa dla męża, pożycz mi go niech mojemu udzieli kilka lekcji hihihi ;p strój też baaaardzo ok i jaki już piękny brzusio
Kulcia też myślałam nad takim kokonem, masz jakiegoś linka? i cenowo jak?
Ja sobie wymyśliłam leżaczek Tiny Love 3w1 tylko się zastanawiam czy kupić używany, za np 250-280 zł czy dołożyć i kupić nowy hmm ;p
Mojego Małża dzisiaj cały dzień nie ma i z nudów pomyłam gary, zrobiłam pranie, byłam na zakupach, poprasowałam ręczniki i pościel, pościel zmieniłam i planuję zrobić sałatkę ehh już mnie męczy brzydka pogoda i siedzenie w domu ;/
W ogóle pokaże Wam mój brzuchol ;p
końcówka 23 tc
na dzień dzisiejszy waga o 0,6 kg mniejsza niż na początku ciąży ;p