reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny obczajcie to:

14720440_1173480072698286_6560199425394261077_n.jpg

Ja już swój wyniosłąm na dwór bo miałąm taki dla filipa i teraz miał być dla małej. niewiem czy nie kupię pianki samej... jakie wy macie materace??

Załączniki

• 14720440_1173480072698286_6560199425394261077_n.jpg
    14720440_1173480072698286_6560199425394261077_n.jpg
    72,3 KB · Wyświetleń: 55
India hehe szybko zatęskniłaś :D :D

Dora - tak puściłam go bo wczoraj było wszysatko już prawie dobrze ale daje mu kropelki. rano też było dobrze i chętnie chciał iść więc żal mi było go zostawić. mam nadzieje że dobrze zrobiłam.

Anka wszystko będzie dobrze - najważniejsze że wiadomo o tym krwiaku i że z malenstwem wszystko dobrze.

Kulcia powodzenia w kp!! :)

Życiowa - biedna Marysia :( :(

viola szok normalnie..... my tez mamy wlasnie kokos pianka i gryka..... bede musiala sprawdzic. tylko jaki ten materac teraz kupic zeby nie byl za miekki? jak cos znajsdziesz to moze wrzuc link[emoji5]
dora moj M chcial wyjsc bo bal sie o mnie .
Ania szybko krwiat zejdzie i bedzie wszystko dobrze.
AniaH zniknela chyba na dobre bo na smsy tez nie odpisuje.
kulcia powodzenia[emoji5]
Zyciowa oby marysi szybko przeszlo. ekektrolity jej podawaj

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

poczytalam troche w necie na temat tych materacy.... i wiecie co? maly budzi mi sie faktycznie w nocy z placzem jakby sie bal czegos, ugryzien nie widac u niego ale na policzku ma wysypke i zarumieniony ten policzek jest. pediatra twierdzi ze to skaza bialkowa ale tylko na jednym policzku? dziwne. a zreszta odstawialam mu juz nabial na jakis czas i poprawy raczej nie bylo

takze pozostaje kupic dwa materace lateksowe albo z pianki termoelastycznej bo dla malej jeszcze nie kupowalam.
wczoraj M przed pojsciem do kina kupil malej 3x body w smyku na 56. jeju jakie one sa male

Ja chyba kupię piankowy normalny. jeszcze mój jak wróci z pracy to do niego zajrzy ale jakoś jestem przerażona tym że miałby on leżeć w łóżeczku jeszcze...

reklama
Co do materacy to slyszalam, ze w gryce i kokosie moga sie legnac robale.
Dla Ady mam materac z Ikei, zaraz poszukam ktory. Jest gruby i fajny
Radek jak byl maly mial gryke kokos, pozniej sama pianke a ostatnio kupilam mu pianke lateks.

Anka, duzo zdrowia, dobre, ze krwiak z dala od fasolki.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry