reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja mam przewijak nakladke, ale nasz przewijak jest w lazience na pralce. Tak mi wygodniej

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Właśnie ja się zastanawiam jak to zrobić,bo w łazience przewijak się nam nie zmieści i zastanawiam się pomiędzy zakupem tej nakładki albo po prostu takiego łóżeczka z wbudowanym przewiajkiem na boku i sama już nie wiem co lepsze

Kasia ja polecam taki co się kładzie na łóżeczko. U mnie w ciągu dnia leży na łóżeczku a do kąpieli przenosimy go na pralkę :)
Założenie było takie ze będziemy kąpać w sypialni bo w łazience nie mamy miejsca. Ale jak wstawilam stelaż z wanienka do wanny i wyniosłam kosz to się mieszcze z kapaniem na styk[emoji14]
Ale tam jest kaloryfer odkrecony wiec do kąpieli super :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Sorki za literowki Nuska przypadkiem mi sie klikneko
Planetę singli oglądałam niedawno i już nadhormonizm działał bo ryczalam i śmiałam się na przemian
Siedem rzeczy...też mi się podobało ale mój M nie lubi polskich komedii a ja tam lubię no może Kac Wawa nie bardzo
Dziś wieczorem obejrzymy te zwierzaka z mężem przed snem dla rozrywki.

Chciałabym już móc kupować rzeczy dla dzieciaczka Takie to słodkie wszystko

A u nas dzis od południa tak :(

WP_20161015_14_10_33_Pro.jpg

I do tego co chwile ropa w oczach.. Chyba zapalenie spojówek - z objawow wynika bo my nigdy ani ja ani Filip nie mieliśmy problemów z oczami... W poniedziałek czeka nas lekarz zamiast przedszkola :/

Kasia my mamy przewijak taki nakladany na łóżeczko - kupiłam w komisie za 15zl przy Filipie i sprawdził sie super i teraz tez będę go używać :)

Załączniki

• WP_20161015_14_10_33_Pro.jpg
    WP_20161015_14_10_33_Pro.jpg
    787,1 KB · Wyświetleń: 41
Viola, lepiej wyleczyc, bo samo pewnie nie przejdzie i pewnie daje w kosc Filipkowi.
Ja mialam raz w zyciu przy przeziebieniu zapalenie spojowe, dostalam jakos antybiotyk wtedy

Dora, jq bym chciala spac a tez nie moge, bo sie jesc dziecku przed 7 zachcialo :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Jesu co za lajf. .. w nocy usłyszałam od małżonka ze nie umiem karmić. .. powiedziałam mu ze jak jest taki zajebisty to niech wyciąga cycka i sam karmi to się okaże kto umie a kto nie. .. no wkurzył mnie na maksa a na koniec walnął focha bo ja się obrazilam. .. nie no kurde karmie drugie dziecko. Wiem ze nie zawsze jest idealnie jak młodego przestawiam bo czasami musi się z nim posilowac żeby chwycił ale no ku*** takie teksty mógł sobie darować. ..

Druga masakra Marysia wstała zaplakana ze gardło ja boli... ma stan podgoraczkowy a ja juz panikuje :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No Życiowa faktycznie dobry tekst z tym karmieniem. Pewnie mąż w nocy nie wyspany i dlatego zbtakim tekstem wyskoczył.
Ja cała noc się budziłam spać nie mogłam i przed siódmą mdłości mega więc poprosiłam męża żeby mi śniadanie zrobił i co.... Zasnelam nad talerzem.

Do góry