reklama
Właśnie ja się zastanawiam jak to zrobić,bo w łazience przewijak się nam nie zmieści i zastanawiam się pomiędzy zakupem tej nakładki albo po prostu takiego łóżeczka z wbudowanym przewiajkiem na boku i sama już nie wiem co lepsze
Życiowa
Fanka BB :)
Kasia ja polecam taki co się kładzie na łóżeczko. U mnie w ciągu dnia leży na łóżeczku a do kąpieli przenosimy go na pralkę
Założenie było takie ze będziemy kąpać w sypialni bo w łazience nie mamy miejsca. Ale jak wstawilam stelaż z wanienka do wanny i wyniosłam kosz to się mieszcze z kapaniem na styk[emoji14]
Ale tam jest kaloryfer odkrecony wiec do kąpieli super
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Założenie było takie ze będziemy kąpać w sypialni bo w łazience nie mamy miejsca. Ale jak wstawilam stelaż z wanienka do wanny i wyniosłam kosz to się mieszcze z kapaniem na styk[emoji14]
Ale tam jest kaloryfer odkrecony wiec do kąpieli super
dora032
Sorki za literowki Nuska przypadkiem mi sie klikneko
Planetę singli oglądałam niedawno i już nadhormonizm działał bo ryczalam i śmiałam się na przemian
Siedem rzeczy...też mi się podobało ale mój M nie lubi polskich komedii a ja tam lubię no może Kac Wawa nie bardzo
Dziś wieczorem obejrzymy te zwierzaka z mężem przed snem dla rozrywki.
Chciałabym już móc kupować rzeczy dla dzieciaczka Takie to słodkie wszystko
Planetę singli oglądałam niedawno i już nadhormonizm działał bo ryczalam i śmiałam się na przemian
Siedem rzeczy...też mi się podobało ale mój M nie lubi polskich komedii a ja tam lubię no może Kac Wawa nie bardzo
Dziś wieczorem obejrzymy te zwierzaka z mężem przed snem dla rozrywki.
Chciałabym już móc kupować rzeczy dla dzieciaczka Takie to słodkie wszystko
viola150
A u nas dzis od południa tak
I do tego co chwile ropa w oczach.. Chyba zapalenie spojówek - z objawow wynika bo my nigdy ani ja ani Filip nie mieliśmy problemów z oczami... W poniedziałek czeka nas lekarz zamiast przedszkola :/
Kasia my mamy przewijak taki nakladany na łóżeczko - kupiłam w komisie za 15zl przy Filipie i sprawdził sie super i teraz tez będę go używać
I do tego co chwile ropa w oczach.. Chyba zapalenie spojówek - z objawow wynika bo my nigdy ani ja ani Filip nie mieliśmy problemów z oczami... W poniedziałek czeka nas lekarz zamiast przedszkola :/
Kasia my mamy przewijak taki nakladany na łóżeczko - kupiłam w komisie za 15zl przy Filipie i sprawdził sie super i teraz tez będę go używać
Załączniki
India9
Viola, lepiej wyleczyc, bo samo pewnie nie przejdzie i pewnie daje w kosc Filipkowi.
Ja mialam raz w zyciu przy przeziebieniu zapalenie spojowe, dostalam jakos antybiotyk wtedy
Dora, jq bym chciala spac a tez nie moge, bo sie jesc dziecku przed 7 zachcialo :-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Ja mialam raz w zyciu przy przeziebieniu zapalenie spojowe, dostalam jakos antybiotyk wtedy
Dora, jq bym chciala spac a tez nie moge, bo sie jesc dziecku przed 7 zachcialo :-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Życiowa
Jesu co za lajf. .. w nocy usłyszałam od małżonka ze nie umiem karmić. .. powiedziałam mu ze jak jest taki zajebisty to niech wyciąga cycka i sam karmi to się okaże kto umie a kto nie. .. no wkurzył mnie na maksa a na koniec walnął focha bo ja się obrazilam. .. nie no kurde karmie drugie dziecko. Wiem ze nie zawsze jest idealnie jak młodego przestawiam bo czasami musi się z nim posilowac żeby chwycił ale no ku*** takie teksty mógł sobie darować. ..
Druga masakra Marysia wstała zaplakana ze gardło ja boli... ma stan podgoraczkowy a ja juz panikuje
Druga masakra Marysia wstała zaplakana ze gardło ja boli... ma stan podgoraczkowy a ja juz panikuje
reklama
dora032
No Życiowa faktycznie dobry tekst z tym karmieniem. Pewnie mąż w nocy nie wyspany i dlatego zbtakim tekstem wyskoczył.
Ja cała noc się budziłam spać nie mogłam i przed siódmą mdłości mega więc poprosiłam męża żeby mi śniadanie zrobił i co.... Zasnelam nad talerzem.
Ja cała noc się budziłam spać nie mogłam i przed siódmą mdłości mega więc poprosiłam męża żeby mi śniadanie zrobił i co.... Zasnelam nad talerzem.