Hejka Dziewczyny
India dzięki, przejrzałam kocyki te co polecasz i chyba zamówię, ale jeszcze kilka innych rzeczy mi się spodobało. Bodziaki i śpiochy i chyba się też skuszę
viola150 w minky to ja zakochana jestem
zamówiłam już taki kocyk-kołderkę
i w ogóle bardzo dużo takich rzeczy mi się podoba, jeszcze rożek z minky zamówię
dora032 ja to ewentualnie książki mogę jakieś polecić, bo filmy rzadko oglądam ;p ostatnio obejrzałam "planetę singli" i "7 rzeczy, których nie wiecie o facetach" i całkiem spoko były
Ja wczoraj pół dnia ponad walczyłam z internetem, bo za cholerkę nie mogłam połączyć ;/ szału dostawałam, bo dzwoniąc na infolinię czekałam na połączenie z konsultantem ponad godzinę. A wieczorem jak zasiadłam do planowana zmian w kuchni, tak już niczym innym się nie zajmowałam a i tak doszłam do wniosku, że za dużo nie zmienię, 2 szafki dokupię ;p heheh
Dzisiaj od rana sprzątałam, i dopiero skończyłam, ale to dlatego że muszę robić przerwy ;p
A w ogóle wstawię wam linka do łóżeczka, podpowiedzcie mi co o nim myślicie. Niby byłam zdecydowana, ale mój poczytał komentarze i wzbudził we mnie wątpliwości ;/
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE DREWNIANE SONIA+SZUF+PKG MIX !
Miłego popołudnia ;*