reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja robie różne makarony zapiekanki kotleciki :) mój się ululal sam na bujaku bo jak macha nogami to się sam buja to chałupe ogarnęłam, pranie q pralce, jeszcze naczynia i podłoga i weekand :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
India dzięki, przejrzałam kocyki te co polecasz i chyba zamówię, ale jeszcze kilka innych rzeczy mi się spodobało. Bodziaki i śpiochy i chyba się też skuszę ;)
viola150 w minky to ja zakochana jestem ;) zamówiłam już taki kocyk-kołderkę ;) i w ogóle bardzo dużo takich rzeczy mi się podoba, jeszcze rożek z minky zamówię ;)
dora032 ja to ewentualnie książki mogę jakieś polecić, bo filmy rzadko oglądam ;p ostatnio obejrzałam "planetę singli" i "7 rzeczy, których nie wiecie o facetach" i całkiem spoko były ;)

Ja wczoraj pół dnia ponad walczyłam z internetem, bo za cholerkę nie mogłam połączyć ;/ szału dostawałam, bo dzwoniąc na infolinię czekałam na połączenie z konsultantem ponad godzinę. A wieczorem jak zasiadłam do planowana zmian w kuchni, tak już niczym innym się nie zajmowałam a i tak doszłam do wniosku, że za dużo nie zmienię, 2 szafki dokupię ;p heheh
Dzisiaj od rana sprzątałam, i dopiero skończyłam, ale to dlatego że muszę robić przerwy ;p

A w ogóle wstawię wam linka do łóżeczka, podpowiedzcie mi co o nim myślicie. Niby byłam zdecydowana, ale mój poczytał komentarze i wzbudził we mnie wątpliwości ;/
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE DREWNIANE SONIA+SZUF+PKG MIX !

Miłego popołudnia ;*

Ja Wam polecam '' Sekretne życie zwierzaków domowych" czy jakoś tak - bombastyczne :-)

Nuska - ladne lozeczko, a co nie tak z opiniami??

Zyciowa, ja jak Kulka - raczej nie mam apetytu na nic...

Co do sprzatnia, to ja mam zakaz - dostaje opieprz od M jak tylko usiluje cos zrobic... Czuje sie malo uzyteczna

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Zyciowa, nam polozna powiedziala, ze przy takiej pogodzie mozna wychodzic od razu na spacery i nie trzeba werandowac

2870 g, 53 cm

India opinie są na temat jakości wykonania łóżeczka, ale też moim zdaniem nie jest tak źle. Na ponad 6000 pozytywów są 53 negatywne i mój mówi, że to dość sporo, bo ja tam się na allegro nie znam, ja tylko wynajduję co chcę a mój kupuje. A z drugiej strony chyba zamówię, bo jak by coś było nie tak to mam chyba 14 dni na zwrot.

India a jaka masz pogodę? Bo u nas po 5 stopni potrafi być juz ;)
No i moja mówiła żeby jednak kilka dni go przewietrzyc najpierw. ..
Był na balkonie dzisiaj 15minut[emoji14]ale nawet go nie zapakowalam w kombinezon. .. jutro może się zorganizuje wcześniej żeby go wystawić jak będzie tak jak dziś.

A bajkę oglądaliśmy tez hihi mega :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No nie, u nas ok 10-8 stopni :-) do 5 jeszcze nie zeszlo ;-)

Na 6 tys. to malo, wiadomo - lepiej jakby w ogole nie bylo, ale tak sie rzadko zdarza

2870 g, 53 cm

reklama
Hej dziewczyny :)
Nuśka całkiem fajne to łóżeczko daj znać jak zamówisz czy wszystko z nim ok :)
A właśnie odnośnie łóżeczek itp mam pytanie o przewijak? Czy warto kupować czy wystarczy taka wiecie ta nakładka na łóżeczko? :)

Do góry