reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja robie różne makarony zapiekanki kotleciki :) mój się ululal sam na bujaku bo jak macha nogami to się sam buja to chałupe ogarnęłam, pranie q pralce, jeszcze naczynia i podłoga i weekand :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
India dzięki, przejrzałam kocyki te co polecasz i chyba zamówię, ale jeszcze kilka innych rzeczy mi się spodobało. Bodziaki i śpiochy i chyba się też skuszę ;)
viola150 w minky to ja zakochana jestem ;) zamówiłam już taki kocyk-kołderkę ;) i w ogóle bardzo dużo takich rzeczy mi się podoba, jeszcze rożek z minky zamówię ;)
dora032 ja to ewentualnie książki mogę jakieś polecić, bo filmy rzadko oglądam ;p ostatnio obejrzałam "planetę singli" i "7 rzeczy, których nie wiecie o facetach" i całkiem spoko były ;)

Ja wczoraj pół dnia ponad walczyłam z internetem, bo za cholerkę nie mogłam połączyć ;/ szału dostawałam, bo dzwoniąc na infolinię czekałam na połączenie z konsultantem ponad godzinę. A wieczorem jak zasiadłam do planowana zmian w kuchni, tak już niczym innym się nie zajmowałam a i tak doszłam do wniosku, że za dużo nie zmienię, 2 szafki dokupię ;p heheh
Dzisiaj od rana sprzątałam, i dopiero skończyłam, ale to dlatego że muszę robić przerwy ;p

A w ogóle wstawię wam linka do łóżeczka, podpowiedzcie mi co o nim myślicie. Niby byłam zdecydowana, ale mój poczytał komentarze i wzbudził we mnie wątpliwości ;/
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE DREWNIANE SONIA+SZUF+PKG MIX !

Miłego popołudnia ;*

Ja Wam polecam '' Sekretne życie zwierzaków domowych" czy jakoś tak - bombastyczne :-)

Nuska - ladne lozeczko, a co nie tak z opiniami??

Zyciowa, ja jak Kulka - raczej nie mam apetytu na nic...

Co do sprzatnia, to ja mam zakaz - dostaje opieprz od M jak tylko usiluje cos zrobic... Czuje sie malo uzyteczna

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Zyciowa, nam polozna powiedziala, ze przy takiej pogodzie mozna wychodzic od razu na spacery i nie trzeba werandowac

2870 g, 53 cm

India opinie są na temat jakości wykonania łóżeczka, ale też moim zdaniem nie jest tak źle. Na ponad 6000 pozytywów są 53 negatywne i mój mówi, że to dość sporo, bo ja tam się na allegro nie znam, ja tylko wynajduję co chcę a mój kupuje. A z drugiej strony chyba zamówię, bo jak by coś było nie tak to mam chyba 14 dni na zwrot.

India a jaka masz pogodę? Bo u nas po 5 stopni potrafi być juz ;)
No i moja mówiła żeby jednak kilka dni go przewietrzyc najpierw. ..
Był na balkonie dzisiaj 15minut[emoji14]ale nawet go nie zapakowalam w kombinezon. .. jutro może się zorganizuje wcześniej żeby go wystawić jak będzie tak jak dziś.

A bajkę oglądaliśmy tez hihi mega :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No nie, u nas ok 10-8 stopni :-) do 5 jeszcze nie zeszlo ;-)

Na 6 tys. to malo, wiadomo - lepiej jakby w ogole nie bylo, ale tak sie rzadko zdarza

2870 g, 53 cm

reklama
Hej dziewczyny :)
Nuśka całkiem fajne to łóżeczko daj znać jak zamówisz czy wszystko z nim ok :)
A właśnie odnośnie łóżeczek itp mam pytanie o przewijak? Czy warto kupować czy wystarczy taka wiecie ta nakładka na łóżeczko? :)

Do góry