reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja mam aventu butle natural coś tam i je ładnie. Smoczek tez mam z aventu ale kupiłam mu z nuka bo tamten mu strasznie się na buzi odciskal bo za mały hehe ;p a może Życiowa spróbuj butelkę z nuka? One mają takie smoczki jakby starodawne ale ponoć dzieci dobrze łapią

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Mamy nuka aventa campola i z rossmana zwykłą[emoji14]smoczki wszystkie silikonowe... te lateksowe mi jakoś nie podchodzą. .. pewnie dlatego ze maja brzydki kolor[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym sprobowala smoka innego, lateks lub kauczuk, bo nam sie noga nie podobac, ale Tymon moze niec odmienne zdanie :-)
Ja karmie butelka nuka lub canpola od laktatora. Nuk chyba lepszy jest

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

O masz Ci los ;p to powiem Ci Życiowa ze wybredny ten Twój synio od małego się robi haha ;p to dobry znak że będziesz karmiła cycusiem jak najdluzej;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Co robicie laseczki? Ja z Marysia właśnie zjedliśmy obiadek.Tymi śpi w wózku najedzony. Mój na treningu wracając ma mi odebrać burgera bo wygrałam :D w jednej z burgerowni ha ha
Zupę wstawilam ale będzie na kolacje :D
Wrzucilam więcej mieska to zrobię potrawke na jutro... ale mnie naszło na obiady :) odkąd wyszłam to musi być coś. .. na przemian robie gar zupy i drugie...
Tylko z zupami mi ciężko. .. bo nic tylko pomidorowa mi w głowie[emoji14]

Co macie na obiad? Może mnie zainspirujecie?
A właśnie rozpakowane mamy czy macie może tak ze jesteście non stop głodne?
Co robicie na śniadania kolacje? Bo ja już wyczerpalam pomysły. ..[emoji14]ileż można kanapki jeść. ..
Kto by pomyślał że ja będę tak się starała z jedzeniem... przeważnie nie jadłam nic... albo wmuszalam w siebie cokolwiek (będąc w ciazy)...

Spać mi się chce jakoś. ..

Życiowa Igi tez żadnej butli jie chciał. Spróbuj lovi tą nową, że smoczkiem 33 zł w sensie butelka plus smoczek do ssania.[emoji14]

Ja po rozpakowaniu brak apetytu. Teraz tym bardziej ale jest sukces bo jedno ucho słyszy :D

Dziś na obiad pierogi z biedronki bo lodówka pusta. Musimy na zakupy jechać. A tak to ja robie wege wiec Was nie zainteresuje.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka zainteresuje właśnie! Bo to coś innego jest! Poza tym zawsze pierś z kury można sobie dosztukowac[emoji14]
Ja dzisiaj ugotowalam pomidorowa. .. wielki gar na dwa dni... ostatnio był barszcz czerwony. .. a na drugie pieczony kurczak z ziemniorami i groszek z marchewką. ..
Na dniach mam w planie tez rybkę usmażyć. ..
Aaa głodna jestem :( a godzinę temu zjadłam obiad no...

reklama
A w ogóle miałam wyjść z młodym na balkon i lipa bo śpi[emoji14]a wcześniej ja gotowalam wiec nie było opcji... jutro z nim wyjdę bo to czas najwyższy go przyzwyczajać do powietrza świeżego [emoji14]

Do góry