reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

no bo to bylo smieszne bo nigdy w tym miejscu skurczu nie mialam haha
ogolnie jakas obolala jestem i czuje sie jakby mnie pociag towarowy rozjechal i brak sil.... jesien pelna para bo znowu problemy z kregoslupem

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
MalaMi, dobrze, ze przezylas :-D

Anka, wypoczywaj; dobrze, że nic zlego sie nie dzieje :-)

My kapiemy mniej wiecej o tej samej porze, czyli 18.30-19.30

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Zyciowa, ja nie musze na kapiel budzic, bo i tak mam bufet non stop i co godzine karmie

Dobrze wiedziec z tymi badaniani pod katem nietolerancji laktozy.
Nadziejko, jestem ciekawa Waszych wynikow - a ma jakoes zmiany skorne?

2870 g, 53 cm

India ma kolo szyi jakby taka wysypke takie plamki czerwone . Zrobię to dopiero jak kupkę zrobi bo wczoraj cały dzień nic. I dopiero w przyszłym tyg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

I ja chyba zakończę karmienie piersią bo mały się nie najada. Cycki wcześniej po paru godzinach robiły się twarde od nadmiaru mleka cieklo mi po brzuchu a teraz nic. Ściągnęłam wczoraj laktatorem z obu i było 120 ml niby powinien się najeść ale on co godzinę chce jeść i daje mu a tu nie leci i płacz.
Ajj się porobilo wiecznie jakieś problemy mamy.

Nadziejka kurde szkoda ze masz tyle problemów juz na starcie. A próbowałas bardziej rozbujac laktacje? Metoda 3-5-7?
Zaraz poszukam może hafija ma jakiś ciekawy art na temat zwiększenia ilości mleka.
Nie wiem co Ci doradzić tak naprawdę. ..
Sami dopiero po ważenia będziemy wiedzieć czy Tymek przybiera i czy moje karmienie jest ok.
Chociaż już wczoraj miałam dosyć z powodu bólu sutkow :( niby głupota ale okropne to jest...

No i wieczny płacz przed wyproznieniem... nie ma opcji na spokój bo wszystko jest be... łatwiej by mu było jakby smoczek wtedy sobie possal ale on jest totalnie anty :( butelki tez nie chwycił z moim mlekiem. .. niezbyt to dobrze wróży na przyszłości :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejko, u mnie to samo, ale nie poddam sie tak latwo. Ty tez sie nie poddawaj, przystawiaj, jak skonczy 2 ms to pokarm juz bedzie i koniec z kryzysami.
Mnie tez juz cycki bola od wiecznego ciagania. Pociesza mnie chwila oddechu w nocy, bo wtedy pobudki co 2,5-3 godziny.
W dzien jest masakra... Wczoraj w ciagu 1,5 godziny karmilam 3 razy

2870 g, 53 cm

Mnie sutki juz nie bolą ale kurde no widzę ze on się męczy mi głodny . I kurde tak jakby mu było troszkę lepiej po tym nan ha i weź tu się pilnuj przy karmieniu piersią żeby nie jeść nic z mlekiem jak prawie wszędzie jest to cholerne mleko.
Próbowałam juz to co na necie znalazłam hehe.
A co chodzi o wyproznianie to u mnie jest to samo taki niespokojny i nalepiej na każdą kupę by płakał. I nawet smoczek nie pomaga bo tak wypluwa wtedy albo tymi rękami tak macha ze sam sobie wyrywa aż pieprznie gdzieś na podłogę ze później znaleźć nie mogę.

Życiowa mój też nie chciał butelki zbytnio ale smoczkiem od butelki mu do podniebienia dotykalam i jakoś zaczął ciągnąć w końcu.

Moja lubi smoczka, ale jak jest glodna to tylko sie rozwsciecza jak jej smoka daje i to najlepszy sygnal na to, zeby szybko cyca dawac.
Co do butelek, bezposrednio po kp nie chce butli, ale jak jest glodna i dam butle to zje.

2870 g, 53 cm

reklama
India no właśnie jak jest głodna to zje a mój będzie się darł z głodu a nie przyssa się. .. 4 butelki juz próbowaliśmy :/
Ja jak wariat jak wychodzę mleko ściągam a ten ma w tyłku[emoji14]I wylewam później

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry