reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny wpakowane o której kapiecie swoje szkraby?
Udaje wam się godziny zachowywać? Jak dziecko śpi a nadchodzi kąpiel to budzicie?

Dora słońce jeszcze chwilka i będziecie juz bezpieczne z fasolka i nie będziesz musiała tyle leżeć, chyba że będziesz miała na to ochotę ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora posłałam Ci tytuły na snapie.

Ja kąpie między 18 a 19. Na początku miałam spięcie jak cholera żeby do 19.00 juz był umyty i jak nie był to dramat ale teraz pełen luuuuz. Nie jest? Trudno.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

hej laski.
Dora korzystaj z lezenia bo pozniej nie bedzie czasu. chcialabym czasem odpoczac ale nie ma kiedy.....
powiem Wam hit dzisiejszy. dostalam skurczu prawego posladka [emoji5] myslalam ze mi dupe rozerwie normalnie

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Anka w ogóle pominelam coś? Pisałaś jak tam? Wszystko ok? :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No mam leżeć. Przez weekend i tak mi nic nie zrobią.
Mam takie brązowe budzenie. I to nie tak ze brudze wkładkę tylko papier jak się podcieram i to śladowe ilości. Zobaczymy co to będzie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry