reklama
dora032
Fanka BB :)
Witam nowe staraczki
Nam się udało w 12 cyklu, ale wam życzę żeby szybciej poszło.
Violu od wczoraj 7 tydzień leżę Jeszcze dwa tyg do wizyty.
Mdli mnie delikatnie i boli w lewym podbrzuszu próbowałam nie brać nospy, ale wtedy boli bardziej i podobno te skurcze są niebezpieczne dla fasolki wiec biorę choć bardzo niechętnie.
Nam się udało w 12 cyklu, ale wam życzę żeby szybciej poszło.
Violu od wczoraj 7 tydzień leżę Jeszcze dwa tyg do wizyty.
Mdli mnie delikatnie i boli w lewym podbrzuszu próbowałam nie brać nospy, ale wtedy boli bardziej i podobno te skurcze są niebezpieczne dla fasolki wiec biorę choć bardzo niechętnie.
Mamakulka
No drugie tez. Najgorsze to , że zatkane. Oba!
Dora spokojnie będzie wszystko w porządku ;*
Anka jak tam??
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dora spokojnie będzie wszystko w porządku ;*
Anka jak tam??
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Wyobrażam sobie jak musisz sie Kulcia czuć bo ja na początku ciąży co miałam to zapalenie ucha to strasznie przeżywałam to ze nie słyszę na to ucho :/
Ja przy zatokach jak sie odzywaja to tracę węch i smak. To jest tez masakryczne :/
Ja przy zatokach jak sie odzywaja to tracę węch i smak. To jest tez masakryczne :/
dora032
Śmiałam się nawet, że jak tak dalej będzie to jakiś materac przeciwodleżynowy by się przydał Za to wczoraj był mój brat z przyszłą bratowa i dostałam ta poduchę dużą rogala.
A tak serio to spoko, chociaż chyba wolę być sama. Jakaś mało towarzyska się zrobiłam Teściowa dzwoniła, chce mnie odwiedzić, ale póki co wykręciłam się i liczę, że nie będzie nalegać. Wolę coś poczytać obejrzeć chociaż na prawdę trudno na jakiś dobry film trafić.... Jakby co to może coś polecicie?
Seriali nie oglądam tylko przyjaciółki i chirurgów, a to 2 odc na tydzień...
Wy mało piszecie to i nie dużo czytania jest
Życiowa widać, że twój synek to pierwszy sikawkowy
Nadziejka ja tam uspokoił się troszkę Fifi ?
Kasia Marysia ja Madziulka?
Kulcia w sumie to czasem wygodnie czegoś nie słyszeć A tak serio to takie zatkane uszy i to dudnienie w głowie to masakra... Mam nadzieję że i szybko przejdzie.
A tak serio to spoko, chociaż chyba wolę być sama. Jakaś mało towarzyska się zrobiłam Teściowa dzwoniła, chce mnie odwiedzić, ale póki co wykręciłam się i liczę, że nie będzie nalegać. Wolę coś poczytać obejrzeć chociaż na prawdę trudno na jakiś dobry film trafić.... Jakby co to może coś polecicie?
Kulcia w sumie to czasem wygodnie czegoś nie słyszeć A tak serio to takie zatkane uszy i to dudnienie w głowie to masakra... Mam nadzieję że i szybko przejdzie.
Nadziejka96
Dora kochana jeśli mniej boli to bierz . Ja tez byłam źle nastawiona do brania jakichkolwiek leków przeciwbólowych w ciazy i wolałam się męczyć ale parę razy wzięłam nospe. Czasami lepiej wziąć niż nie wziąć.
A Fifi w gościach grzeczny hehe a dopiero w nocy jest ogieen;p
Nie będę pisała ze jest lepiej bo znowu mi da popalić kurde raz. Ale zrobię mu sama z kalu badanie na nietolerancje laktozy i zobaczę . Tylko to dopiero w poniedziałek.
[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Nie będę pisała ze jest lepiej bo znowu mi da popalić kurde raz. Ale zrobię mu sama z kalu badanie na nietolerancje laktozy i zobaczę . Tylko to dopiero w poniedziałek.
dora032
Dora kochana jeśli mniej boli to bierz . Ja tez byłam źle nastawiona do brania jakichkolwiek leków przeciwbólowych w ciazy i wolałam się męczyć ale parę razy wzięłam nospe. Czasami lepiej wziąć niż nie wziąć.
czyli towarzyski chłopak Może musicie nocne imprezy robić.
Dobry pomył z tym badaniem nietolerancji laktozy. Ciekawe czy u dorosłych też można zrobić bo podobno mam nietolerancję, ale niepotwierdzoną
Nadziejka96
Haha jak boga kocham ;p
Można można bo ja już na necie czytałam próbkę kalu trzeba do specjalnego pojemniczka jakoś tam nabrać i zawozisz do laboratorium i Ci zrobią ;p
Można można bo ja już na necie czytałam próbkę kalu trzeba do specjalnego pojemniczka jakoś tam nabrać i zawozisz do laboratorium i Ci zrobią ;p
reklama
Anka_32
Dora ja też oglądam chirurgów tylko że w necie i właśnie nadrabiam 13 sezonŚmiałam się nawet, że jak tak dalej będzie to jakiś materac przeciwodleżynowy by się przydał Za to wczoraj był mój brat z przyszłą bratowa i dostałam ta poduchę dużą rogala.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom