reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale u nas cisza ostatnio :)

Ja skończyłam pic kawkę. Pogoda zza okna piekna- słoneczko, błękitne niebo :)

Motylka popieram dziewczyny. Chetnie pokibicujemy Tobie :)

Dora co u ciebie??

Anka??

Kulcia biedna Ty :( czyli drugie ucho tez chore??

reklama
Witam nowe staraczki :)
Nam się udało w 12 cyklu, ale wam życzę żeby szybciej poszło.

Violu od wczoraj 7 tydzień :) leżę Jeszcze dwa tyg do wizyty.
Mdli mnie delikatnie i boli w lewym podbrzuszu próbowałam nie brać nospy, ale wtedy boli bardziej i podobno te skurcze są niebezpieczne dla fasolki wiec biorę choć bardzo niechętnie.

Wyobrażam sobie jak musisz sie Kulcia czuć bo ja na początku ciąży co miałam to zapalenie ucha to strasznie przeżywałam to ze nie słyszę na to ucho :/

Ja przy zatokach jak sie odzywaja to tracę węch i smak. To jest tez masakryczne :/

Śmiałam się nawet, że jak tak dalej będzie to jakiś materac przeciwodleżynowy by się przydał :) Za to wczoraj był mój brat z przyszłą bratowa i dostałam ta poduchę dużą rogala.

A tak serio to spoko, chociaż chyba wolę być sama. Jakaś mało towarzyska się zrobiłam ;) Teściowa dzwoniła, chce mnie odwiedzić, ale póki co wykręciłam się i liczę, że nie będzie nalegać. Wolę coś poczytać obejrzeć chociaż na prawdę trudno na jakiś dobry film trafić.... Jakby co to może coś polecicie?
Seriali nie oglądam tylko przyjaciółki i chirurgów, a to 2 odc na tydzień...
Wy mało piszecie to i nie dużo czytania jest ;)
Życiowa widać, że twój synek to pierwszy sikawkowy:)
Nadziejka ja tam uspokoił się troszkę Fifi ?
Kasia Marysia ja Madziulka?
Kulcia w sumie to czasem wygodnie czegoś nie słyszeć ;) A tak serio to takie zatkane uszy i to dudnienie w głowie to masakra... Mam nadzieję że i szybko przejdzie.

Dora kochana jeśli mniej boli to bierz . Ja tez byłam źle nastawiona do brania jakichkolwiek leków przeciwbólowych w ciazy i wolałam się męczyć ale parę razy wzięłam nospe. Czasami lepiej wziąć niż nie wziąć.

A Fifi w gościach grzeczny hehe a dopiero w nocy jest ogieen;p
Nie będę pisała ze jest lepiej bo znowu mi da popalić kurde raz. Ale zrobię mu sama z kalu badanie na nietolerancje laktozy i zobaczę . Tylko to dopiero w poniedziałek.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Dora kochana jeśli mniej boli to bierz . Ja tez byłam źle nastawiona do brania jakichkolwiek leków przeciwbólowych w ciazy i wolałam się męczyć ale parę razy wzięłam nospe. Czasami lepiej wziąć niż nie wziąć.

A Fifi w gościach grzeczny hehe a dopiero w nocy jest ogieen;p
Nie będę pisała ze jest lepiej bo znowu mi da popalić kurde raz. Ale zrobię mu sama z kalu badanie na nietolerancje laktozy i zobaczę . Tylko to dopiero w poniedziałek.

:) czyli towarzyski chłopak Może musicie nocne imprezy robić.
Dobry pomył z tym badaniem nietolerancji laktozy. Ciekawe czy u dorosłych też można zrobić bo podobno mam nietolerancję, ale niepotwierdzoną

Haha jak boga kocham ;p
Można można bo ja już na necie czytałam próbkę kalu trzeba do specjalnego pojemniczka jakoś tam nabrać i zawozisz do laboratorium i Ci zrobią ;p

reklama
Śmiałam się nawet, że jak tak dalej będzie to jakiś materac przeciwodleżynowy by się przydał :) Za to wczoraj był mój brat z przyszłą bratowa i dostałam ta poduchę dużą rogala.

A tak serio to spoko, chociaż chyba wolę być sama. Jakaś mało towarzyska się zrobiłam ;) Teściowa dzwoniła, chce mnie odwiedzić, ale póki co wykręciłam się i liczę, że nie będzie nalegać. Wolę coś poczytać obejrzeć chociaż na prawdę trudno na jakiś dobry film trafić.... Jakby co to może coś polecicie?
Seriali nie oglądam tylko przyjaciółki i chirurgów, a to 2 odc na tydzień...
Wy mało piszecie to i nie dużo czytania jest ;)
Życiowa widać, że twój synek to pierwszy sikawkowy:)
Nadziejka ja tam uspokoił się troszkę Fifi ?
Kasia Marysia ja Madziulka?
Kulcia w sumie to czasem wygodnie czegoś nie słyszeć ;) A tak serio to takie zatkane uszy i to dudnienie w głowie to masakra... Mam nadzieję że i szybko przejdzie.
Dora ja też oglądam chirurgów tylko że w necie i właśnie nadrabiam 13 sezon

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry