reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India kochana a mała jak śpi z wami to się nie wysypiasz? Ja cycka wywalam i młody sam je. .. chociaż dzisiaj musiałam go budzić bo ni cholery nie chciał jeść bo wolał spać. .. wiec zjadł o 24 i o 4 wmusilam w niego troszkę, zmieniłam poeluche i dopiero się obudzil...
Zaraz siadam do laktatora bo musze na miasto pojechać. .. a tak mi się nie chce okropnie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

witaj motylka.
moze napisz cos wiecejbo sobie. z jakiego rejonu Polski jestes. dlugo o pierwsze dziecko sie staralas? cykle masz regularne?
dokladnie tak India.
zaraz wyciagne karte poprzedniej ciazy i zobacze jaki byl malutki moj szkrab

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.
Ok zaczynam jeszcze raz :) Mam 37 lat i mieszkam w Wielkiej Brytanii. Pierwsze dziecko córka urodzona w 2010. Nie była moja pierwsza ciąża, gdyż niestety pierwsza poroniłam w 8tc. O obie ciąże starałam sie 2 cykle. Cała ciąża, poród były dość traumatyczne wiec długo mi zajęło zanim w głowie pojawiła sie myśl o drugim dziecku. Teraz moge powiedzieć, ze jestem gotowa. Cykle regularne 28-31 dni. Niestety temp nie moge mierzyć gdyż pracuje na zmianę i jakiekolwiek pomiary o tej samej porze nie wchodzą w grę :( bardzo ubolewam bo lubię te metodę. To chyba tyle? Kochaliśmy sie z mężem duuuuzo w tym miesiącu aktualnie brak jakichkolwiek objawów czegokolwiek haha. Czekam...... miłego dnia dziewczyny

India kochana a mała jak śpi z wami to się nie wysypiasz? Ja cycka wywalam i młody sam je. .. chociaż dzisiaj musiałam go budzić bo ni cholery nie chciał jeść bo wolał spać. .. wiec zjadł o 24 i o 4 wmusilam w niego troszkę, zmieniłam poeluche i dopiero się obudzil...
Zaraz siadam do laktatora bo musze na miasto pojechać. .. a tak mi się nie chce okropnie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie karmie na lezaco, bo mi nie wygodnie, a dwa to staram sie zachowac pewna odleglosc od niej, zeby nie miala nic co bedzie dotykalo jej twarzy, no i lepiej widze co sie z nia dzieje.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Witaj motylka, ja mam syna z 2010 roku :-)
U nas juz brakuje staraczek, bo wiekszosc rozpakowana lub w ciazy, a staraczki nasze wpadaja tu tylko od czasu do czasu, ale bedziemy Ci kibicowaly ;-)

To na kiedy przypada termin @?

2870 g, 53 cm

Witaj motylka, ja mam syna z 2010 roku :-)
U nas juz brakuje staraczek, bo wiekszosc rozpakowana lub w ciazy, a staraczki nasze wpadaja tu tylko od czasu do czasu, ale bedziemy Ci kibicowaly ;-)

To na kiedy przypada termin @?

2870 g, 53 cm
Och to musze stad spadać :) do ktorej grupy najlepiej dołączyć? Termin @ tak miedzy 22 a 25....

Motylka właśnie zostań kochana my tu wszystkie zaczęłysmy jako staraczki :) i dzięki pozytywnym fluidom tego wątku raz za razem się nam udawało :)

Mi po 18 cyklach, niektórym po 1 a niektórym zajmowało to więcej czasu :)

Dzieci z tego wątku zaczęły się rodzić w sierpniu :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry