reklama
Życiowa
Fanka BB :)
India kochana a mała jak śpi z wami to się nie wysypiasz? Ja cycka wywalam i młody sam je. .. chociaż dzisiaj musiałam go budzić bo ni cholery nie chciał jeść bo wolał spać. .. wiec zjadł o 24 i o 4 wmusilam w niego troszkę, zmieniłam poeluche i dopiero się obudzil...
Zaraz siadam do laktatora bo musze na miasto pojechać. .. a tak mi się nie chce okropnie[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Zaraz siadam do laktatora bo musze na miasto pojechać. .. a tak mi się nie chce okropnie[emoji14]
Ok zaczynam jeszcze raz Mam 37 lat i mieszkam w Wielkiej Brytanii. Pierwsze dziecko córka urodzona w 2010. Nie była moja pierwsza ciąża, gdyż niestety pierwsza poroniłam w 8tc. O obie ciąże starałam sie 2 cykle. Cała ciąża, poród były dość traumatyczne wiec długo mi zajęło zanim w głowie pojawiła sie myśl o drugim dziecku. Teraz moge powiedzieć, ze jestem gotowa. Cykle regularne 28-31 dni. Niestety temp nie moge mierzyć gdyż pracuje na zmianę i jakiekolwiek pomiary o tej samej porze nie wchodzą w grę bardzo ubolewam bo lubię te metodę. To chyba tyle? Kochaliśmy sie z mężem duuuuzo w tym miesiącu aktualnie brak jakichkolwiek objawów czegokolwiek haha. Czekam...... miłego dnia dziewczynywitaj motylka.
moze napisz cos wiecejbo sobie. z jakiego rejonu Polski jestes. dlugo o pierwsze dziecko sie staralas? cykle masz regularne?
dokladnie tak India.
zaraz wyciagne karte poprzedniej ciazy i zobacze jaki byl malutki moj szkrab
[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.
India9
Nie karmie na lezaco, bo mi nie wygodnie, a dwa to staram sie zachowac pewna odleglosc od niej, zeby nie miala nic co bedzie dotykalo jej twarzy, no i lepiej widze co sie z nia dzieje.India kochana a mała jak śpi z wami to się nie wysypiasz? Ja cycka wywalam i młody sam je. .. chociaż dzisiaj musiałam go budzić bo ni cholery nie chciał jeść bo wolał spać. .. wiec zjadł o 24 i o 4 wmusilam w niego troszkę, zmieniłam poeluche i dopiero się obudzil...
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
India9
Witaj motylka, ja mam syna z 2010 roku :-)
U nas juz brakuje staraczek, bo wiekszosc rozpakowana lub w ciazy, a staraczki nasze wpadaja tu tylko od czasu do czasu, ale bedziemy Ci kibicowaly ;-)
To na kiedy przypada termin @?
2870 g, 53 cm
U nas juz brakuje staraczek, bo wiekszosc rozpakowana lub w ciazy, a staraczki nasze wpadaja tu tylko od czasu do czasu, ale bedziemy Ci kibicowaly ;-)
2870 g, 53 cm
Och to musze stad spadać do ktorej grupy najlepiej dołączyć? Termin @ tak miedzy 22 a 25....Witaj motylka, ja mam syna z 2010 roku :-)
2870 g, 53 cm
Antonia2016
Motylka ja jestem staraczka :-) pierwszy cykl, juz jestem po owu więc teraz czekam :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Motylka właśnie zostań kochana my tu wszystkie zaczęłysmy jako staraczki i dzięki pozytywnym fluidom tego wątku raz za razem się nam udawało
Mi po 18 cyklach, niektórym po 1 a niektórym zajmowało to więcej czasu
Dzieci z tego wątku zaczęły się rodzić w sierpniu
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Mi po 18 cyklach, niektórym po 1 a niektórym zajmowało to więcej czasu
Dzieci z tego wątku zaczęły się rodzić w sierpniu
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Mamakulka
Hej. Moje uszy żal żałoba *****. Nie słyszę nic prawie. Masakra
Motylka zostań mój syn jako pierwszy na wątku się urodził
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom