reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu to tak jak u nas hehe jak głodny to nie ma zmiłuj i trzeba karmić na golasa;p
Ja też jak patyczkiem i octeniseptem czyszcze ten kikut to jest taka zoltawa maz ale no nie pachnie to wcale . Może przez przypadek zamoczylas jak kapalas i nie wytarlas dobrze.
Mi położna mówiła ze jak będzie wokół kikuta czerwone to wtedy się martwić i jechać do lekarza.

Ja właśnie dzisiaj po to pojechałam do ośrodka żeby deklaracje wypełnić ze mały będzie tam i siebie przenioslam od razu bo tu u mnie to mają w dupie wszystko w osrodku. A pojechałam bo sobie myślę kurde nikt na wizytę nie przyjeżdża ani nikt nie dzwoni i zadzwoniłam do ośrodka dali mi nr do położnej i ona mówiła żebym przyjechała wypelnie deklaracje i umówimy się na wizytę. Do mnie też będą mieli 15 km żeby dojechać z doktorka i przyjadą wiec Ty się domagaj żeby przyjeżdżali bo taki mają obowiązek.

Wszyscy mówią ze nie widać po mnie wcale ze dziecko urodziłam. To przez to ze koszule miałam szerszą i brzucha nie widać było hehe ;p
I wiecie co? Nie mam dupy normalnie po ciazy. Boże jest płaska a była taka ładna kiedyś ahh. Co to zrobić .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
mi się przypomnialo ze jak malego zapisywalam do osrodka to distalam nr do poloznej i sama musialam dzwonic bo ochrona danych i z osradka nie mogli jej powiadomic

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja moczylam normalnie ten kikut. Ignaś cały był zanurzony w wodzie i nic mu nie jest.

Nadziejka ja też mam dupsko jak patelnia teraz. Ale jak dalej pociągasz swojego faceta to **** z tym[emoji14] my od trzech dni odkąd wróciłam mamy łóżkowe maratony ;D młody kima a my do wyra ;) ale mi brakowało :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

W srode bede wiedziala.

Nadziejka ja tez nie mam dupy:):)

Swedza Was rozstepy? Zamowilam maly bio oil za 20 zl zeby testowac.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Napisalam do Was i mi nie dodało.....
W pracy dobrze ale tak jak czulam nie dostalam umowy o pracę bo oni nie chca sie bawić w kontrolę zusowskie i inwestowanie we mnie skoro i tak max 4-5 miesiecy bede pracowac wiec zrobiliśmy troche inaczej.

Powiem wam ze brakowalo mi tego. Ja jestem ambitna i jak ktoś daje mi cis do zrobienia to angażuje sie bardzo i mimo ze jestem zmęczona jutro ide :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie już nie swedza Marysiu ale patrzeć na nie nie moge:p

No Kulcia on mnie już tu szturcha ze go zaniedbalam hehe ale ja jeszcze krwawie wiec no trochę poczeka jeszcze. ;p
No ale ta duupa to tak mi się nie podoba. Jak dojdę bardziej do siebie to zacznę robić jakieś przysiady albo coś ;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Anka a myślałam o tobie dzisiaj i miałam pytać jak tam pierwszy dzień :)
Fajnie ze jednak daje ci to satysfakcję bo to najważniejsze :)

pamiętam jak dostałam pierwszą pracę ( i to tą gdzie teraz jestem na zwolnieniu) jak ja się cieszyłam :)
a baaaardzo długo szukałam najpierw w Płocku później w Legnicy i w Jelonce ostatecznie... ale mi było fajnie bo poczułam się wartościowa i ze coś umiem robić i w ogóle :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry