reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India z tymi pozycjami się nie martw... ja tez mam czasami wrażenie ze jednak głowę ma u góry a później znowu na dole... od trzech dni czułam go tak jakby był w poprzek całkiem albo się tak dziwnie skulil ze kolana na na wysokości pępka mojego bo coś takiego kształtu mi się wypycha. ..[emoji14]staram się nie spać. .. włączę sobie grę jakaś to może mi czas zleci[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem ile wazy, nie wiem czy poziom wod ok, czy lozysko ok. No nic nie wiem.... Ostatnie USG mialam w polowie sierpnia

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Życiowa ja też myślę że młoda ma kolana koło mojego pępka gdzieś bo czasem taka górka mi tam wyrośnie. W ogóle wydaje mi się że Filip się mniej rozpychał albo już nie pamiętam :)

India dlatego ja się cieszę że w tamtym tyg poszłam priv po to skierowanie i ze zrobił mi usg i właśnie posprawdzal to czym ty się martwisz teraz czyli waga ilość wód szyjka wewnętrzna łożysko.
ja bym poszła chyba na twoim miejscu... A nie masz gdzieś taniej lekarza?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Moj lekarz nie robi. Skierowania juz raczej tez nie da, bo bym i tak pewnie wolnego terminu raz juz nie znalazla. W moim szpitalu 6 lat temu tez przed porodem nie robili...

TP 12.10

No Amelka już od kilku wizyt główką w dół i też tam czuje chuba czkawkę bo w sumie to takie leciutkie podskakiwanie czy jak to nazwać. a pamiettam że jak filip miał czkawkę to cały brzuch mi skakał

reklama
Najtaniej 170 zl.... W necie szukalam.
Jeszcze jest szansa, ze doczekam do pazdziernika i wtedy juz bede miala wizyte gdzie indziej niz teraz to moze tam zrobia....

TP 12.10

Do góry