reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka to fajowo , że robota się podoba :)

Nadziejka no generalnie można po 6 tygodniach ale ja nie dałam rady wytrzymać i po 4 próba była. Niestety nie udana ale teraz już coraz lepiej ;D

Fajny ten kombinezon faktycznie. Ja chciałam w hm kupować ale doszłam do wniosku ze poczekam bo młody coraz większy się robi .

Życiowa piękne zdjęcia :) cudownie wygladaliscie!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia a czemu?;p jakoś inaczej niż wcześniej? ;p
Oj taki na chłodniejsze dni żeby w niewiadomo co nie ubierać i dziecka nie męczyć ;p ja juz specjalnie na 68 patrze. Lepiej żeby był troszkę wiekszy

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka fajny kombinezon, włąsnie takiego szukam na nasze listopadowe wyjście ze szpitala :) zapisałam sobie aukcję :) narazie licytuuję używany ale nie wiem czy wygram ;)

Ania super że praca sie podoba, dziś też poszłaś?? w jakich godzinach pracujesz?? ale jak inaczej rozwiązaliście kwestię umowy to macierzynski i l4 bedziesz miała??

Dzień dobry.
Piję kawę i mam dzień lenia.... nic mi się nie chce!!! Nic a nic.

Nadziejko, ładny kombinezon - mam podobny dla Ady.

Ania, co Ci zamiast umowy o pracę zaproponowali?

A ja miałam noc tragiczną. .. powrócił ból bioder... wstawalam milion razy do wc. .. skurcze w lydkach miałam trzy pomimo dwóch magnezow na noc... jeszcze oczy mi się skleily jak nigdy[emoji14]a musiałam wstać wcześniej bo panowie przyszli...
Marysia stwierdziła że nie chce iść do przedszkola. .. ale w końcu poszła. .. a ja usypiam przy akompaniamencie szurania szapachelki po ścianie. ...
i dopiero zjadłam śniadanie. ... ech...
ale się cieszę że coś się z tym przedpokojem dzieje... bo to znaczy ze będzie w końcu zrobiony[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

hejka my od 6:30 nie spimy. mlody sie bawi[emoji5]
ja jeszcze nie planuje zakupow ciuszkowych bo czekam do piatku na potwierdzenie i w pazdzierniku/listopadzie bedzie prala to co dostalam od kolezanki (spory worek i 3 kartony ) ciuszkow dziewczecych[emoji5] no i po moim maluchu bede tez przegladac co sie bedzie nadawac dla dziewczynki[emoji5] a wlasnie takie male pytanko mam. czesc body bialych troche mi poszarzaly jak ja je mam doprowadzic do porzadku? do wybielacza i pozniej wyprac tak jak zawsze?

Mała Mi proszek do pieczenia łyżeczka do prania bądź soda :)

Nadziejko jeszcze się wszystko w środku nie porobiło normalne wtedy ;)

Życiowa jak się rusza to dobrze.
Będzie zrobione :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyciowa, nie spij - pilnuj roboty ;-)

Ada, znowu zmienila pozycje, to juz trzeci raz w ciagu tygodnia....
Coraz czesciej zastanawiam sie nad prywatnym USG, ale kurcze... Wydac teraz 200 zl tak po prostu, gdzie moge ta kase na dzieciaki wydac - nie usmiecha mi sie...

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Do góry