reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia ja tez podawalam nazwe przychodni i nikt nie byl.

No Niestety nie pachnie to ladnie. Mama mowi ze to ropa. Boje sie ze jak zaczne grzebac to odpadnie ten kikut.

Mala to tak jak w zakopanem, ceny z kosmosu.

India to sa slodkie rzeczy?? Zjadlabym [emoji7] chociaz ja ostatnio murzynka robilam i najadlam sie jak glupia:)

zyciowa wszystko to w lidlu kupione?

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Kukułcze gniazda, to kotlety mielone z jajkiem w środku. A może mówi się jaskółcze... już sama nie pamiętam, w necie są takie i takie :p
A rafaello z kaszy jaglanej polecam jako zdrowy słodycz, jeśli lubicie smak kokosa. Robi się z kaszy jaglanej, mleka, masła, miodu, wiórek kokosowych i dodaje się aromat migdałowy.

Marysiu, tak jak dziewczyny piszą - czyść i psikaj octeniseptem. Brzydko pachnie, bo może ta maź tam za długo była.

Kasia tak wszystko z lidla z gazetkowej promocji. a z pepkiem to tak jak piszą dziewczyny. psikac. dokładnie osuszac patyczkami higienicznymi, żeby woda się nie gromadzila i ropa i żeby odpadł w końcu.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa super zakupy :) ja jutro będę w lidlu zobaczymy co zostanie z tych ciuszków :) ja bym chciała leginsy dla Amelki jakieś.

Nuska Fifi zdrowy :D pani doktor się śmiała że to katar i kaszel przedszkolny a ja się śmieje że młody ściemniał żeby nie iść do przedszkola. ale mamy tylko podawać syrop na nos i zatoki i jutro heja do przedszkola :) :)

Nadziejka śliczny Filipek :)

Kulka hehe tak jak kiedyś pisałam - moja położna po Filipie była raz, jedyny raz :/

Marysia teraz mam taką położną która już przyjeżdza do mnie 15km raz w tyg. mierzy tętno małej i ciśnienie moje. i po porodzie też będzie przyjeżdżać bo ja złożyłam do niej deklarację i NFZ jej płaci. więc do ciebie też powinna przyjeżdżac tylko z własnego doświadczenia wiem że trafiają sie takie które odbębnią jedną wizytę a zapłącone mają za 7.także domagaj sie cotygodniowych wizyt.

Ja byłam w biedro i mam pierwszą paczkę pampersów - dady nr 2 :) :) narazie większych zapasów robić nie będę bo do biedronki zawsze mogę podjechać :)
A moja koleżanka też zamawia z gemini i dołożę sie do niej i nie będziem płacić za przesyłkę bo spokojnie uzbiera nam sie za 300zł.

Ale sie rozpisałam :) idę do mamy na kawę :)

Kulcia wiem wiem ale nie chce ingerowac w niego za bardzo.

Viola moze aktor Ci wyrosnie:)

Ja nie widzialam nic w lidlu. Jedyne czego szukam teraz to body kopertowe zeby malej nie meczyc. Pare udalo mi sie znalezc na ciuchu, bo tak to ciezko w sklpach u mnie. W pepco sie nie spotkalam.

India lubie na slodko ooj tak. Moge przepis poprosic?
A z ta relacja z porodowki to jedna wrzesniowka normalnie pisala z Nami. Ja pierdziu ona skurczy nie czula pisala ze to maly ja traca a to skurcze byly:) druga urodzila w niecale 2 h [emoji2]

Mala byla taka glodna ze ledwo dala sie wykapac i lezy w pampku i w kocu z czapka i karmie ja. Nawet nie dala sie ubrac:/ P jakby to slyszal to by mnie ukatrupil[emoji1]

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Do góry