reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Słodziak [emoji9]

My juz sami [emoji55] tata poszedł do pracy, Igi usypia, mama musi zrobić pranie bo zimno się zrobilo wiec kurteczki i sweterki czas ubierać :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia ale przychodnia bierze kasę dla tej położnej która powinna cie patronowac... a może być nawet 100km od ciebie.

Zalatwilismy wszystko z meldunkami i wniosek złożyłam o dowód :) teraz tylko czekać. .. ale coś czuje ze przed porodem go odebrać nie zdążę bo.musze to zrobić osobiście. ..

byliśmy tez w lidlu i obkupilismy małego jeszcze troszkę ;) przy okazji w biedronce pampki kupiliśmy a teraz mój poszedł po jeszcze dwie paczki pampersow i chusteczki może będą :)
Mamakulka te lawedery co polecalas ma znaleźć[emoji14]
1474289797712.jpg

Marysi kupiliśmy słownik i zegar do nauki godzin żeby nie czuła się odsunieta ;)
taka trochę taktyka żeby ją oswajac ze juz niedługo braciszek będzie (chociaż nie widać żeby miała problem z tym).

no i przyszło mi zamówienie z Gemini :) więcej podpasek wielkich i podkłady na łóżko. .. i laktator :D

chyba torbę będę mogła zacząć pakować bo mam już wszystko raczej :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474289797712.jpg
    1474289797712.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 220
No właśnie Kasiu to jej obowiązek. Do mnie dojeżdża położna 10 km i żyje. Jest kochana baba w ogóle. Jak mieszkałam u teściowej to tez miała przyjeżdżać i tez miała 20 km . Musi a jak nie to zgaszasz przychodnie do nfz żeby kasy nie doili.

Uff posegregowane ubrania na jesień dla syna :) Kurde ale modnis będzie[emoji14]

Życiowa ale masz blisko do porodu ;D

Ufff, narobiłam sobie rafaello z kaszy jaglanej i robię godzinę przerwy. Na 17 muszę jeszcze obiad ogarnąć - zrobię kukułcze gniazda - tak mnie naszło, a nie robiłam ich z 10 lat....

India a co to jest tę kukulcze gniazda.
Wzięcie co z Ciekawości przeglądałam oferty mieszkań nad morzem to stwierdziłam że u nas kupiloby się za to nowiutki dom z działka i zostałoby jeszcze na wykończenie. Szok jakie tam są ceny...
Kulcia i jak z Waszą firmą?
Życiowa super razem tworzy cię rodzinke

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

W środę będę u doktorki w przychodni to się dowiem czy będzie przyjeżdżać.
A wypełniałyście takie 4 druki do zgłoszenia?

Ja pierdziu ratujcie. Mamy problem z pepuszkiem, dziś jak czyściłam to poczułam, że śmierdzi i na około skórki wyczyściłam taką żółtą cuchnąca maź.

reklama
Kasia psikaj octaniseptem i fo środka wkłada patyczkiem do ucha dla dzieci, trzeba czyścić właśnie ta maz. Ale jie powinno cuchnac.

U mnie szpital zgłaszał nas do przychodni i stamtąd przyjechała położna.

Do góry