reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1473424279750.jpg
skoncze i was nadrobie[emoji9][emoji173]

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473424279750.jpg
    1473424279750.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 180
reklama
Zośka mnie tak bolał brzuch jak w ciąży byłam na początku, że ledwo stałam czasem. :) gratuluję :*

Ja osobiście bym butelki chyba nie podała. Dziecko się jescze bardziej rozleniwi i nie będzie chciało piersi a laktatorem długo nie utrzymasz laktacji. Takie moje zdanie.

No Życiowa mało zleceń, nie stać nas na pracownika bo wtedy koszt utrzymania firmy to 2 tysiące miesięcznie co się mija z celem nie? Poryczalam się normalnie. Polska kraj rozpaczy. Człowiek tyra a gowno ma.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Robili mi to ekg i wyszło w normie. Ale dali mi jakiś metancard czy coś w razie wu. Robili mi tsh i wyszło 5.2 ale według nich to nie od tego bo za mało żeby to łączyć i w ciazy juz nie jestem czyli nie ma co się tym przejmować. A sama pojadę do endokrynologa jak dojdę do siebie już .

Tak mi taka nie miła baba przebierala małego ze całe śpioszki i kaftanik i rozek zasral bo mu pampersa chujowo założyła.
Jak go przebieralam to jeszcze raz postanowił zrobić kupkę na pieluszke hehe i siostra mi dokupila drugi rożek na zmianę. A teraz go wzięły trochę bo ja nic nie jadłam i kazaly mi zjeść w końcu to zjadłam. Śpię żywcem ale zaraz pewnie mały będzie to nie będę zasypiala.
Przez niego nawet nie myślałam o bólu tylko wstawalam bo trzeba było i już.
Może w poniedziałek wyjdę do domu najwcześniej.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

ohhh jaki słodziak :) to mnie trochę uspokajacie bo już zaczęłam się bać, że coś złego się dzieje :( W przyszłym tygodniu maszeruje do lekarza :)

Zośka mnie też cmilo jak na @ ba! plamic zaczęłam i w panice do szpitala bieglam. taki ból na początku jest normalny tak jak piszą dziewczyny. odpoczywaj na spokojnie i byle do wizyty :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i nie dziwne jest to, że test pokazał mi pozytywnie już 4 dni przed @? Wiem, że w tym cyklu wszystko zaczęło się bardzo szybko.

Do góry