reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie dziwie sie :-) na pewno czujesz dume :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Oj tak, tym bardziej że przez pierwsze trzy dni nie chciał sam jeść tylko go Panie karmiły. i w środę im obiecał że na drugi dzień zje sam. no ale jak go wczoraj widziałam takiego smutnego, płaczącego to w ogole nie wierzyłam że sam cokolwiek zje. a tu niespodzianka jak go odbierałam to Pani powiedziała że zjadł sam :) mam nadzieje że już będzie lepiej. Tylko teraz weekend przed nami, zobaczymy jak poniedziałek.

1473420853546.jpg

Kolejne promo w lidlu od 19.09 :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473420853546.jpg
    1473420853546.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 174
Nie mam siły poprostu , boje sie i mam dość wszystkiego , płacze od rana . Jeszcze moj mi mowi ze przesz to ze si nie ruszam to ona nie chce wyleź , głupi ! Ciagle cos robie !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Ola nie płacz kochana... nie dziwię ci się ze masz dosyć i takie czekanie wykańcza psychicznie.
co do tekstu twojego męża to jakiś niepowazny. .. ciągle przecież byłaś i jesteś na chodze. zajmujesz się dziećmi i domem to co masz jeszcze robić? przysiady i pajacyki wg niego?
masz piłkę w domu? może byś pokrecila się trochę. .. kurde nie wiem co Ci doradzić... :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ola to co masz po drzewach skakać? Czy kurde nie wiem maraton pobiec? Faceci i ich durne teksty. Mój też od rana mnie denerwuje gadkami.

Dziewczyny mam doła, chyba firmę zamkniemy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
zrobiłam dwa testy i oba pokazały takie same blade kreski oczywiście różnej firmy... z tym , że dziś okropnie boli mnie brzuch a raczej kłuje ciągnie itp.... boje się ze coś się dzieje...

Do góry