reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu mialam Ciebie pytac czemu mialas cc no i jak mlody w przedszkolku?
My dzis bylismy q sklepie obok przedszkola i moj jak zobaczyl dzieci to chcial isc do nich

reklama
Zośka jasne ze tak :D
czyli owu musiała być troszkę później niż sądziłas jednak :)
najlepiej zrób betę i przyrost to będziesz wiedziała który to mniej więcej tydzień żeby za wcześnie nie biec do lekarza :)
pogratuluje ci jak juz lekarz potwierdzi albo beta ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zośka to ciaza [emoji16] miałam taki sam test i kreskę :)

KasiaMarysia jaki poziom ma? Igi do tej pory ma zoltaczke. Ostatnio 24 08 poziom bilirubiny 11 i jest w domu. [emoji4]

A z laktacja to tak jak mówiłam. U mnie była masakra nic nie leciało kochana u Ciebie leci!!!

OlaMagda kurcze ale mi szkoda Ciebie kochana :( tak się meczysz :**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To proponuje to co Zyciowa - sciagaj do butelki i karm butelka. Zobaczysz ile zjada i ile jestes w stanie odciagnac. No i w tej sytuacji ja bym raczej budzila na karmienie. Ospala moze byc przez zoltaczke. Wszystko sie unormuje Marysiu

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Kasiu dlatego ja pisałam o odciaganiu. .. wiem ze bunt się pewnie rodzi bo butelka. ale z butelki szybciej leci i dziecko się nie rozleniwi a szybciej się naje i zje więcej. może warto by spróbować. no i to nadal twoje mleko ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Violu mialam Ciebie pytac czemu mialas cc no i jak mlody w przedszkolku?
My dzis bylismy q sklepie obok przedszkola i moj jak zobaczyl dzieci to chcial isc do nich

MałaMi ponieważ główka małego nie chciała wejść w kanał i określili to jako brak postępu. Mi o 7 rano podłączyli oxy, przebili pęcherz, skurcze jak ta lala, rozwarcie sie zrobiło do 8cm no ale główka cały czas wysoko i przed 13 zdecydowali o cc. No a po cc stwierdzili że dobrze że sie tak skonczyło bo ciężko by mi było naturalnie.

No i teraz ginka stwierdziła że też radziła by cc, z powodu tego że Filip był taki duży. ale ona mnie nie będzie zmuszać, to ma być moja decyzja. ale ja już sie chyba nastawiłam na cc :)

A Fifi w przedszkolu wczoraj i dziś trochę gorzej niestety :( wczoraj zostawiałam go z płaczem, ale jak go odbierałąm to już był uśmiechnięty i w ogóle powiedział że fajnie było. A dziś też rano już płakał że nie chce, w przedszkolu też ale jak weszliśmy do sali to ze łzami w oczach sam powiedział że mam iść. Mój dzielny synuś :) za godzinkę go odbieram.

OlaMagda ale Milenka ma dobrze u Ciebie w brzuszku, ze wyjść nie chce hehe jeszcze chwila, już bliżej niż dalej Kochana ;)
To dalej trzymam kciuki i czekamy na Twoją Malutką ;)

Zośka po cichu już można gratulować chyba ;)
Mój pierwszy test miał jeszcze jaśniejsza kreske a już 18 tydzień leci ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola biedactwo - szkoda mi Was że tak przeciągają no ale z nami tu na forum dasz radę!! Bedziemy Cię wspierać :)

Nadziejka - kurcze oby sie wszystko unormowało z serduszkiem, lekarze nie wiedzą od czego to może sie dziać??

Marysia jak masz pokarm to tak jak piszą dziewczyny możę odciągaj?? ja nie miałam w ogole pokarmu, a jak TY masz szkoda żeby laktacja zanikała...

Do góry