reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Zośka jasne ze tak
czyli owu musiała być troszkę później niż sądziłas jednak
najlepiej zrób betę i przyrost to będziesz wiedziała który to mniej więcej tydzień żeby za wcześnie nie biec do lekarza
pogratuluje ci jak juz lekarz potwierdzi albo beta
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
czyli owu musiała być troszkę później niż sądziłas jednak
najlepiej zrób betę i przyrost to będziesz wiedziała który to mniej więcej tydzień żeby za wcześnie nie biec do lekarza
pogratuluje ci jak juz lekarz potwierdzi albo beta
Mamakulka
Zośka to ciaza [emoji16] miałam taki sam test i kreskę
KasiaMarysia jaki poziom ma? Igi do tej pory ma zoltaczke. Ostatnio 24 08 poziom bilirubiny 11 i jest w domu. [emoji4]
A z laktacja to tak jak mówiłam. U mnie była masakra nic nie leciało kochana u Ciebie leci!!!
OlaMagda kurcze ale mi szkoda Ciebie kochana
tak się meczysz :**
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia jaki poziom ma? Igi do tej pory ma zoltaczke. Ostatnio 24 08 poziom bilirubiny 11 i jest w domu. [emoji4]
A z laktacja to tak jak mówiłam. U mnie była masakra nic nie leciało kochana u Ciebie leci!!!
OlaMagda kurcze ale mi szkoda Ciebie kochana
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
India ja mam pokarmu duzo, mala nie chce ssac. Jest ospala i przez to nie je. Dramat jak dla mnie
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
India9
To proponuje to co Zyciowa - sciagaj do butelki i karm butelka. Zobaczysz ile zjada i ile jestes w stanie odciagnac. No i w tej sytuacji ja bym raczej budzila na karmienie. Ospala moze byc przez zoltaczke. Wszystko sie unormuje Marysiu
Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10
Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10
Życiowa
Kasiu dlatego ja pisałam o odciaganiu. .. wiem ze bunt się pewnie rodzi bo butelka. ale z butelki szybciej leci i dziecko się nie rozleniwi a szybciej się naje i zje więcej. może warto by spróbować. no i to nadal twoje mleko 
viola150
Violu mialam Ciebie pytac czemu mialas cc no i jak mlody w przedszkolku?
My dzis bylismy q sklepie obok przedszkola i moj jak zobaczyl dzieci to chcial isc do nich
MałaMi ponieważ główka małego nie chciała wejść w kanał i określili to jako brak postępu. Mi o 7 rano podłączyli oxy, przebili pęcherz, skurcze jak ta lala, rozwarcie sie zrobiło do 8cm no ale główka cały czas wysoko i przed 13 zdecydowali o cc. No a po cc stwierdzili że dobrze że sie tak skonczyło bo ciężko by mi było naturalnie.
No i teraz ginka stwierdziła że też radziła by cc, z powodu tego że Filip był taki duży. ale ona mnie nie będzie zmuszać, to ma być moja decyzja. ale ja już sie chyba nastawiłam na cc
A Fifi w przedszkolu wczoraj i dziś trochę gorzej niestety
Nuśkaaa
OlaMagda ale Milenka ma dobrze u Ciebie w brzuszku, ze wyjść nie chce hehe jeszcze chwila, już bliżej niż dalej Kochana 
To dalej trzymam kciuki i czekamy na Twoją Malutką
Zośka po cichu już można gratulować chyba
Mój pierwszy test miał jeszcze jaśniejsza kreske a już 18 tydzień leci
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
To dalej trzymam kciuki i czekamy na Twoją Malutką
Zośka po cichu już można gratulować chyba
Mój pierwszy test miał jeszcze jaśniejsza kreske a już 18 tydzień leci
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
viola150
Ola biedactwo - szkoda mi Was że tak przeciągają no ale z nami tu na forum dasz radę!! Bedziemy Cię wspierać 
Nadziejka - kurcze oby sie wszystko unormowało z serduszkiem, lekarze nie wiedzą od czego to może sie dziać??
Marysia jak masz pokarm to tak jak piszą dziewczyny możę odciągaj?? ja nie miałam w ogole pokarmu, a jak TY masz szkoda żeby laktacja zanikała...
Nadziejka - kurcze oby sie wszystko unormowało z serduszkiem, lekarze nie wiedzą od czego to może sie dziać??
Marysia jak masz pokarm to tak jak piszą dziewczyny możę odciągaj?? ja nie miałam w ogole pokarmu, a jak TY masz szkoda żeby laktacja zanikała...