reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zoska ja obecnie jestem 5t1d i dzis zaczął mnie boleć brzuch. W pierwszej ciąży do 5 mca bralam nospe bo tak mnie bolało. Z doświadczenia moge Ci powiedzieć że dopóki nie ma krwi to jest dobrze

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa mialam pisac na gardlo syrop z cebuli. Jedna cebulka i duzo cukru ok 10 lyzek. Pod nos moze masc majernkowa.
Na oddziale jest laktator ale trzeba miec butelke z LoVi. Mama mi reczny kupila, jest ok.

Witaj Zoska i gratuluje:)

Kulcia sluchaj kochana Ty bierzesz witamine K2 i D i Igi tez?

Mala ja mam szew:(
Poszukaj postow o pieluszkach:)

Aniu i kup sobie magnez od razu:)

Viola masz racje, kazda kobietka jest inna i inny prog bolu, inaczej dochodzi do siebie.
A paczke pewnie dostaniesz:)
Viola u mnie taka sama sytuacja jak u Ciebie z tym cc.

Nadziejka , Kulcia to jak Was badali?
Ja nie mialam zadnych badan procz morfologii.

Ola to seksij sie ile wlezie[emoji13]

Nadziejka sama ubierasz Filipka?
Doczytalam. Ja sama przrbieram mala ale malo sie zalatwia.

Mala ma za duzo leukocytow w moczu

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

bardzo dziękuje wszystkim za dobre słowo i witam również :) Jeśli lekarz wszystko potwierdzi to będę miała pewnie masę pytań :) Na razie zastanawiam się jak mógł tak szybko wyjść wynik pozytywny :) jestem gdzies 4/5 dni przed okresem :)

Kasia Marysia mała super Ja się na karmieniu nie znam, ale myślę że dacie rade i się z Madzia dogracie w tej kwestii:)
Igi też słodziak:)
Nadziejo biedna twój dzidź też przesłodki, biedna tak się męczysz, życzę ci żeby serducho się unormowało i żeby ból był coraz mniejszy.
Ola kurcze nie dziwię się że już nie masz cierpliwości, ciężko Ci strasznie pewnie, ale właśnie bliżej niż dalej z tym porodem. Tak jak ci pisałam na snap u mojej koleżanki sex pomógł i akcja się zaczęła, ale właśnie kurcze w jakiej pozycji to zrobić??
Zośka właśnie się zastanawiam czy już gratulować, czy za wcześnie ale jak nic dwie kreski są :)
Super, że wreszcie się coś ruszyło z tymi pozytywami.

Kasia ja nie biorę k i d tylko daje małemu.
Jeśli chodzi o badanie to tylko mi sprawdzali gdzie macica jest obecnie. Bardzo bolesne badanie po cc. Lekarzowi mało ręki jie ujebalam przy samej szyi xD

Dora jak u Ciebie?

Ja miałam szew i zdjeli mi w czwartek tydzień po cc ponad. Nic nie bolało.

Nadziejka przepraszam ale się uśmiałam przy Twoim poscie. Jakoś mnie rozbawił, lubię ludzi co klna bo sama dużo klne. :) teraz już będzie tylko lepiej kochana. Ekg ok wiec luz :* Ja zasypia łam zawsze jak karmiłam. Normalnie z automatu pić mi się chciało i kima lapala.

Zośka dobrze jest!! To pierwsza ciaza?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry