reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasiu jak zamowienia sa to zleci raz dwa[emoji5] masz kiecke na wesele??

Ola fajna data[emoji2]09.09 w dodatku z mojej om.

Laski co robic. Mama zasypia mi na cycku. Spi obok mnie. Jak sie budzi i czuje ze nie ma cycka to sie drze.
Mam na zmianie taka glupia mloda pielegniarke. No masakra. Ja nie wiedzialam ze mala byla kapana, ta mi sie pyta czy byla. Wgl problem jest,bo ma przyklejany worek na mocz a moczu brak...

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
Nie mam jeszcze ale zamierzam teraz się rozglądać, tak żebym w październiku już miała :D najpierw muszę chyba buty kupić i tu też mam problem bo miały być białe a każdy mi mówi żebym jakiś inny kolor bo białych już nigdy później nie ubiore.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz mam wszystkiego dosyc.....z niczym sobie nie radze....jestem juz wykonczona psychicznie....chyba powinnam brac jakies leki na uspokojenie. Wszyscy maja mnie w dupie. Brat mnie nawyzywal bo go poprosilam zeby przeplukal filtr na oczku bo dla mnie to za ciezko jest to zrobic, bratowa zoatala doslownie 10 min z malym to nie wiem gdzie ona z nim byla bo caly umazany w jakies tlustej mazi.....nie moglam go doszorowac wwannie a ciuchy raczej do wywalenia sa.... ehhh jade do dziadkow troche bo zwariuje zaraz....
Milego popoludnia

MalaMi skad ja znam ten stan. Kochana nie denerwuj sie i miej wywalone na nich. Nie masz sie czym stresowac[emoji9]jeszcze dziecince zaszkodzisz.

Ciekawe jak u Tatianki naszej.

Kasiu troche racja Ci powiem. Moje weselne szpilki stoja juz ponad 4 latka raz zalozone[emoji6]takze polecam cos innego nawet ecri.

Dora a moge zapytac co to za drazliwy temat? Chyba ze pisalas aaaaa chodzi o badania nasienia?
Podsuwaj mu wit e kochana.

Zoska polecam apkr moja ciaza:)

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

MalaMi, no co Ty, nie bzikuj. Nie denerwuj sie rzeczami, na ktore nie masz wplywu. Wiem, wiem - takie pitolenie, ale serio jedz do dziadkow, odpocznij psychicznie i nie daj sie.

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Ja wracam.od lekarza, dostalam skierowania na badania. Dr powiedzial, zebym 2,5 tyg. wytrzymala i bedzie ok. Poki co oczywiscie na nic sie nie zanosi :p i dobrze. Kolejna wizyta 23.09

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Do góry