reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A te cotton co robilam to wyszly tak.
1472662613380.jpg
1472662628368.jpg

Wiadomo ze nie takie jak kupione.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472662613380.jpg
    1472662613380.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 147
  • 1472662628368.jpg
    1472662628368.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 146
reklama
India to jeszcze nie mąż moj;) póki co narzeczony;)
Ale nie pytałam go nawet czy chciałby ze mną być przy porodzie bo ja nie chce. Jakoś nie wyobrażam sobie zeby się na mnie patrzył. Boje sie ze moze zobaczy za duzo i pozniej sie zrazi do mnie , no nie wiem jakos tak nie chce go tam .Zobaczy jak juz urodze. ;)

A ja dziś byłam tez u położnej bo zadzwoniła żebym przyszła jak mogę to poszłam do niej i tez mówi ze mam brzuszek bardzo nisko,no ale coś mi się mały nie spieszy. Chociaż dzisiaj miałam z 4 skurcze ale chwilowe i już cisza. ;)
Nuśka obrączki śliczne są ;)

Kulcia Igi jest piękny, aż się już chce rodzic jak na niego patrze . Ale czkawke ma to takie słodkie hehe ;)

Marysiu Madzia ma bardzo ładny kącik;)

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

A Marysiu jak mały troszkę nam podrosnie bo ja tak nie chciałam ze jak dziecko to i od razu ślub bo nie chciałam żeby ktoś gadał ze wpadliśmy czy coś tam i już musowo się pobrać musimy. Tzn u mnie bynajmniej tacy ludzie są ze tak gadają i się wszystkim interesują. I mieliśmy niby w tym roku jeszcze się poślubić ale narazie odlozylismy to w czasie bo nie wiemy jeszcze czy robić kościelny czy cywilny brać bo mój ma sporą rodzinę i razem z moja wyszłoby ponad 200 osob i zaprosić ich wszystkich to jeszcze nam trochę brakuje żeby na lodzie nie zostać. Plus mamy taki ze kuzynka mojego ma dom weselny i pewnie mielibyśmy taniej ale to i tak mnóstwo kasy a teraz będzie mały i póki co terminu ani szczegółów nie ma;)

India dziekuje. Zobacz
1472666206368.jpg

Nadziejka powiem Ci ze dobre podejscie. A jak Filip podrosnie to moze Wam obraczki niesc:)

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472666206368.jpg
    1472666206368.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 139
Nadziejko, tak mi sie wydawalo wlasnie, ale pewnosci nie mialam :-)

Marysia, co do ruchow przed porodem - dziecko bedzie mialo ciasniej i ruchow moze byc mniej, ale pamietaj, ze jak nie bedziesz czula w ogole to pedz do szpitala, nie tlumacz sobie, ze sie nie rusza bo porod blisko...

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Myysz? Mojej mamy kotka swojemu kotkowi przynosi po 5-6 dziennie na ogródek ale on nie je ani ona tylko sie bawia nimi downy dwa.

A no też o tym myśleliśmy ze mógłby nam obrączki ponieść ale chyba wcześniej to zorganizujemy no ale czas pokaże zobaczymy jeszcze;)

reklama
Do góry