reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja juz Ledwo żyje w tych upalach, do tego ciagle mam te przepowiadające skurcze i przy nich mam bol krzyża i brak tchu , mam straszna zgagę i nacisk na kość łonowa . Mała duzo sie rusza mam góry i doliny na brzuchu .../ahh szkoda gadac...
KasiaMarysia - bidulo jak to busem? Ja mam 2km do szpitala jak bede sama to biorę auto i jadę , a jak maż nie daleko to poczekam , prace ma 40km od domu ale autostrada wiec szybko .
India- tak z mężem rodzę ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
India - co mi tam klikłaś ze lubisz ? Chyba nie moje cierpienia hahahah [emoji22][emoji22][emoji22][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Termin porodu 5/09/2016

Ja nawet nie chcę myśleć jak cierpisz, bo u Was to temp po 30 st, a mi ciężko nawet w słoneczny dzień przy 22 st. Jest mega ciężko, a Twoje cierpienia uświadamiają, że będzie jeszcze ciężej.....

Nawet Życiowa straciła tego powera, który do niedawna się cieszyła :-) Idą zmiany, a Wy laski macie jeszcze ostatnią szansę na urodzenie sierpniowego dzieciaka

Ja będę rodzić z położną :/

Ola współczuję...
a pamiętasz jak sie Twoje dzieciaczki w brzuchu zachowywały gdy akcja się zaczynała?

India mi się już nie uda :(

Chciałam polewę zrobić ale mi nie wyszła.

KasiaMarysia- wlasnie nie pamietam , kurczę ostatni raz to było 9 lat temu ! Nie pamięta sie tak ostatnich chwil , wiem ze nie było tak cieżko , nie miałam nigdy przepowiadających skurczy , znaczy brzuch sie stawiał ale nie tak jak teraz , w tem dzien pamietam obudził mnie skurcz o 8mej rano wiedziałam ze to to poszłam siku przed wyjazdem i była krew na władcę i pojechaliśmy ... Z pierwsza ciaza było identycznie tez .
A tu męki, cieżko, skurcze nie bolesne , zero krwi ani specjanie śluzu czy cos .. Ahh .. Tak siedzę jak ta bomba i czekam i odliczam [emoji24][emoji27][emoji31][emoji37]

Termin porodu 5/09/2016

reklama
Bo tak wrzesniowki pisaly ze dziecie zbytnio sie nie rusza jak juz dochodzi do akcji. Mozna zawalu dostać kurde.

India oj mi tez by sie nie chcialo. A tu podlogi musze pomyc :(:(

Aaa to lozeczko Wam pokaze jak jest jasno.
1472662224716.jpg

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472662224716.jpg
    1472662224716.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 146
Do góry