reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India no pewnie jeśli masz się lepiej czuć z męża obecnością to oczywiście ze bierz go ze soba;)

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

reklama
Nadziejka mysz albo norniczka wrrrrrr. Ten kot jest głupi, co dzien rano ojcu przynosi. Fuj do domu...
Kupiłam balony, klej Vicol i miałam mulinę mojej mamy. Aleeee lepiej wygląda cotton robiony z bandaży moczony w barwniku. Dmuchałam balonik nie duży, mulinę maczałam w kleju rozrobionym z troszki wody i owijałam balon ale dziubek zawiązany zostawiałam :)

India mam na myśli jak już są te skurcze porodowe, jak dzieci się zachowują. Moja i tak jest mało aktywna.

10 min temu dostalam takiego kopa, ze sie poplakalam z bolu.... Boli do teraz. To chyba jajnik...

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Hehe obrzyd mały tak jak i nasza Puśka;p

Ale super to się robi ;)

India biedna. Ja na początku ciąży wysikalam kamienia ten ból pamiętam do tej pory masakra.

Tzn wtedy to myślałam że to mnie tak wyrostek boli i na dodatek nerki przewialam ale położna mnie uświadomiła ze to był kamień bo ułożyło jak zrobiłam okropnie bolesne siku i jak się podtarlam to miałam troszkę krwi na papierze a w kibelek tam nie zaglądałam co wysikalam tylko wodę spuscilam i poszlam leżeć bo przestało bolec w końcu. Potem na wizycie z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć lekarzowi o tym. Ale do tej pory nie mam nic takiego dzięki Bogu.

Dziękuję Dziewczyny ;*
Pojechałam po obiedzie troszkę na miasto, małe zakupy, później do rodziców i do brata im tych krokietów zawieźć i nie mam już na nic siły ;/
W ogóle ostatnio zauważyłam, że bardzo mi puls skacze ;/ w sensie siedzę w domu, sprzątam, gotuję no jestem w ruchu ale w mieszkaniu i wszystko jest w normie, a wyjdę na dwór i szybszym krokiem gdzieś pójdę, albo wejdę po schodach to momentalnie mnie zatyka i puls szaleje ;/ mój mi mierzy (studiuje ratownictwo medyczne) kilka razy dziennie i wszystko jest dobrze, a właśnie po małym wysiłku w niedzielę miałam np 144 ;/
I to po kilku minutkach się uspokaja a ciśnienie mam w granicach 130/70 i nie mam pojęcia od czego tak. Muszę mojemu ginowi powiedzieć, ale wizytę mam dopiero 19.09

reklama
Kulcia no właśnie wiem, ale póki co stwierdziłam że kilka dni poobserwuję i najwyżej do ogólnego z tym pójdę. Najbardziej mnie zastanawia, że to kilka minut tylko trwa i czy to nie są jakieś początki arytmii albo czegoś takiego ;/

Do góry