reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India kot ma kuwetke, wyprowadzac nie trzeba:)

Ja Wam powiem ,ze boje sie rano wyjsc na podworko bo pies potrafi masakre zrobic....

Zyciowa ktore to ????

AniaH Nas czyta bo lajkuje posty:):)

Ja tez czekam na te kreski. Ale ciezko obstawiac, bo zadna nie pisze. Moze wszystkie na raz strzela:)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

reklama
Dzien dobry. Padlam trupem wczoraj.

India troche za wczesnie, zebys w 37 rodzila takze nogi zaciskamy.

Życiowa u mnie 37 to skonczony 37 czyli 9 dni.
Zelki kwasne uuuwiellbiam, jakie jadlas?

Paraplu ale ta kolezanka terminowo urodzila?

Violu nie kontroluje cisnienia. Ale zawsze niskie mialam a ostatnio podwyzszone, ale w normie sie miesci.
Wyniki moczu po 15.
A kogp imprezy beda??

Dokladnie w terminie urodzila. On wrocil z wesela w poniedzialek a w sobote urodzila.
Jakby wesele bylo pozniej to ja bym musiala zamiast niego byc na porodowce i robic za tlumacza bo ona nie zna ani angielskiego ani holenderskiego.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

KasiaMarysia o takie ;)
1471848492030.jpg

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1471848492030.jpg
    1471848492030.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 143
Zyciowa lepsze niz te robaczki??:)

Paraplu uuf to dobrze:):) afera byla by nie ziemska.

Dziewczyny co myslicie o monitorze oddechu?

Wszystko zalezy od tego jaki gatunek chomika sie kupi. Ja zawsze bralam syryjskie i zawsze sie oswajaly, ale ciekawostka - ze ten, ktorego teraz mamy od poczatku gryzl M. Haha :-) mysle, ze chomik czuje, ze ten pan to srednio zwierzeta lubi :p albo po prostu trafialo sie, ze M. sie do niego po sprzatniu zblizal i moze pachnial jakimis substancjami nie pasujacymi chomikowi. Ale ja go biore do reki i jakos nigdy nie chcial mnie dziabnac.
No wlasnie Marysia- kot to stworzenie idealne jak dla mnie :-) ale tak jest, ze koty albo sie kocha albo nienawidzi

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Laski która z was ma łóżeczko albo chociaż bok łóżeczka pod ręką i mogłaby mi zmierzyć ile cm jest od góry do dolnej krawędzi? :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

KasiaMarysia ja zjadłam 5 chyba i mi język popękal[emoji14]bo ja najpierw zjadam tez kwasek sam[emoji14]tzn zlizuje go... w sumie taniej by mi wyszło kupić torebkę kwasku i jeść go łyżeczka[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja nie mam lozeczka jeszcze, bo najwyrazniej kolega w kulki leci, mial.mi przywiezc do.konca tygodnia i pewnie zapomnial :]

Marysiu, ja nie kupuje. Gdybym mieszkala w domu to.pewnie w nianie bym zainwestowala. Monitory oddechu potrafia wywolywac falszywe alarmy. Moze u Ciebie soe sprawdzi. U nas srednio, bo i tak Ada bedzie obok nas

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Zyciowa lepsze niz te robaczki??:)

Paraplu uuf to dobrze:):) afera byla by nie ziemska.

Dziewczyny co myslicie o monitorze oddechu?

Wez, ja nie wiem jak mozna cos takiego zrobic. Bylam w ogromnym szoku jak powiedziala mi, ze on jednak leci na to wesele bo dla oczywistoscia bylo, ze nie poleci do innego kraju majac kobiete w 39tc. Nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze w ogole rozwaza lot. Coz, czlowiek uczy sie cale zycie ;)

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

reklama
Ja ani monitora ani niani nie kupiłam ale nianie dostałam od szefów. Nieużywane leży bo na 42 metrach słyszę malucha :) ewentualnie jak będę szła będąc sama pod prysznic czy do WC to wtedy się przydać może.

Życiowa ja nie lubię tych zelek :) mąka mi smakują.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry