reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysia - poki co nie zamierzam rodzic[emoji14]chce doczekac do slubu szwagra - 1 pazdziernika, a dwa, ze Ada poki co jest mala, wiec pewnie ja przenosze. Ale popoludniami i wieczorem mam te skurcze jak na @ i coraz czesciej kluje mnie szyjka, czasem chodzic nie moge.... Ale coz- tak wlasnie wygladaja ostatnie tygodnie ciazy.
Ola Magda - piekny brzucholek, jeszcze kilka dni ;-)
Ale piekny kociak, ja to jestem chora na punkcie.kotow, a trafil mi sie maz taki malo wyrozumialy w stosunku do zwierzat :-(

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Cześć dziewczynki :)
uwielbiam poranną kawę :)

India mój o kocie tez nie chce słyszeć. .. ani o chomiku ani o króliku. .. jedynym akcpetowalnym zwierzakiem jest pies :) ale to na pewno nie teraz bo obowiązków mi więcej nie potrzeba ;)

Ola ale brzuszek :)

KasiaMarysia a z biedronki żelki takie paski tęczowe długie :)

ciekawe co tam u dzwoneczka... aniaH tez długo nic nie pisze :(

i Ola21 po tym urlopie się nie odezwała. ..

ogólnie dużo dziewczyn się przestało odzywać. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ola 21 to nick zmienila i 16 sierpnia pisala na innymi watku.

Ja musze miec kota, bo inaczej dostaje kota[emoji1]

India niestety skurcze tez mam, wczoraj nie czulam, a dzis przy sniadaniu mialam silny.
Moja Magda tez mala :(

Życiowa kwasne robaczki mmmmniam wczoraj zjadlam koncowke :( ehh zbieram sie ten mocz zawiezc....

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

AniaH nas czyta pewnie, Dorcia pewnie tez :-)
Wczoraj sie zastanawialam jaka radosc bedzie jak ktoras z naszych dziewczyn wrzuci pozytywa ktoregos dnia :-)
Juz dawno nie mialysmy tu takich obwieszczen....

Na psa ja bym sie nie zdecydowala, choc mialam moment, ze chcialam - ale ze wzgledu na alergie na koty. Na szczescie mi przeszlo. Obydwoje pracujemy, wiec pies musialby sam siedziec po ok 10 godz w domu. Bez sensu, no i to obowiazek, na wakacje trzeba zabierac, w kazda pogode wychodzic na dluzej niz 5 min, bo musi sie wybiegac....
Moj maz nad morzem pow., ze teskni czasem za jednym z naszych kotow :-( ja za tym kotem tez strasznie tesknie, a juz od lutego nie mamy kotow. Mnie to chyba nigdy nie przejdzie....

TP 12.10

A my zakrecamy sobie kranik ze slodyczami. Radek znowu ma problemy z brzuchem i toaleta i musimy go odzwyczaic od cukru... Mimo, ze na duzo mu nie pozwalamy to sa takie rzeczy, ktore mozemy zmienic.

Marysia, Nadziejka - a Wy spakowane juz jestescie???

TP 12.10

Zyciowa, ja tez codziennie z rana kawe sobie robie, ale ta z cukinia, nie wiem ile to.ma kofeiny...

TP 12.10

KasiaMarysia nie robaczki. jakieś tęczowe paski dluuuugie. te robaczki mało kwaśne jak dla mnie.

India no właśnie dlatego się obawiam ze nigdy tego pieska nie weźmiemy. .. bo teraz będzie mały. .. później ja chcę wrócić do Peace a jakoś dzieciaki będzie trzeba ogarniać. i jakbym dołożyła do tego psa to chyba bym padła[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Dlatego koty sa super, ale nie moze komus przeszkadzac, ze chodza po szafkach, a dwa, ze jest problem jak.sie gdzies wyjezdza, bo co wtedy z kotem?
My mamy jeszcze rybki i.chomika jedno akwarium oddalismy niedawno szwagrowi, bo w jego.miejsce postawimy lozeczko Ady, ale zostalo jedno male u Radka w pokoju. A chomik w pazdzierniku bedzie mial dwa lata, wiec niebawem i chomika nie bedzie. Kolejnego nie biore, bo nie moge patrzec jak sie meczy w tej klatce....

TP 12.10

reklama
India ja rybek nie mogę. .. tzn nie wiem czy mi przeszło ale jak byłam malutka to rodzice moi mieli rybki i przy zmianie wody ja ladowalam w szpitalu :/ prawdopodobnie jakąś alergie mam mocną na jakieś glony z akwarium czy coś. ..

a chomik to musi się trafić. .. ja miałam jednego takiego wrednego ze się zrazilam[emoji14]ani go pogłaskać się nie dało ani wziąć na ręce bo drapal i gryzl[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry