reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, mojej znajomej mega spuchly stopy, wygladala.jakby miala nogi slonia i bardzo sie meczyla. Uzywaj moze tego kremu co dziewczyny polecaja poki nie jest jeszcze tak najgorzej, jest szansa, ze ulzy

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
O kurde, nie wyobrazam sobie co. bym mojemu zrobila!!!!!

Ja powiedzialam swojemu, ze jak bede musiala rodzic bez niego to go zamorduje :-)

TP 12.10
Watpie aby Twoj maz byc chociaz w polowie takim bucem jak facet mojej znajomej. Przeszlismy z nim pare niefajnych akcji.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

W zyciu by tak nie zrobil :-)
Chyba, ze sam by juz zwiazek.na straty spisal,.bo jak napisalas - powrotu by nie mial

TP 12.10

Marysia a skoków ciśnienia nie masz?? Bo ja przy Filipie miałam tak ok miesiąc przed porodem problemy z ciśnieniem i do tego takie na maxa jak ty spuchnięte stopy i dłonie i właśnie gin bala sie ze może to byc zatrucie ciążowe i wtedy jeszcze badania moczu czy nie ma białka. Dobrze ze robisz ten mocz, trzeba to sprawdzić bo zatrucie bardzo niebezpieczne. Ale z drugiej strony cvyba kazda na koniec nie ma smukłych stópek :)

My dzisiaj na kolacje jedliśmy pizze z bulek od kebabów - pychotka. Moja mama robi :)

A teraz muszę iść jeszcze naczynia pomyc.

Za tydzień czeka nas nasza imprezka urodzinowa i zarazem 5-lecie ślubu. Juz sie boje tych przygotowań, ma być ok 20 osób

Dzien dobry. Padlam trupem wczoraj.

India troche za wczesnie, zebys w 37 rodzila takze nogi zaciskamy.

Życiowa u mnie 37 to skonczony 37 czyli 9 dni.
Zelki kwasne uuuwiellbiam, jakie jadlas?

Paraplu ale ta kolezanka terminowo urodzila?

Violu nie kontroluje cisnienia. Ale zawsze niskie mialam a ostatnio podwyzszone, ale w normie sie miesci.
Wyniki moczu po 15.
A kogp imprezy beda??

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Cześć laseczki :-)
Nie Było mnie od piątku bo moi rodzice u nas byli , i szwagierki itd .. Codzień 10-15 osób na obiad i kolacje .. Dziś jeszcze teściowa Bedzie i 2 siostry na obiad ale ona wszystko przygotuje do żarcia bo ja juz mam dość ... Mam juz troche skurcze ale bezbolesne tak troche boli jak na okres i nie sa regularne , nie krwawie i innych objawów brak takze luz narazie a do szpitala mam 2 km ..
JeszcE nie zdążyłam was przeczytać wszystkie takze nadrobię ...
Kasia Marysia - żabciu zal mi ciebie ciagle sie denerwujesz :-( a ja z twoimi plamieniami ?
Życiowa i Kasia Marysia - mam takie same stopki jak wy z nawet gorsze .
Dziś nie spałam od 3h do 5h rano tak mi znow cierpła ręka ze az bolała :-(
Milka tak strasznie mi naciska na dol ze czasem bardzo boli :-( wczoraj az krzyklam a mąż do mnie : chyba sie nie zaczyna ? Nie rob jaj bo potrzeba mi jeszcze 3 dni by skończyć nasz pokój :-[emoji12][emoji1][emoji1][emoji1]... Idz i leż..myśli ze jak pójdę leżeć to nie urodzę hahaha .. To terminu tydzień troche ponad ! Boże żebym tylko 31 lub 1 wrzesnia nie rodziła bo on sobie nie poradzi sam z dziećmi z rozpoczeciem roku itd ... [emoji1360][emoji23][emoji75][emoji7][emoji38][emoji173]️[emoji173]️[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji254][emoji254][emoji255][emoji257][emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

Kotek sie przybłąkał [emoji192][emoji192][emoji192]
1471844070-5datbd.jpeg

1471843980-ynqglg.jpeg

Brzuchol [emoji257][emoji257][emoji257]

Ostatnia edycja:
reklama
Olamagda juz myslalam, ze urodzilas[emoji7]
Uswiadom meza ze urodzisz tak inaczej[emoji5]
Brzuszek duuuuuuzy;);) a co to za ruda kizia???

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Do góry