reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulka, a jaka to salatka?

Biba dziewczyny na bogato, i tak po 500 zl od kazdego, ale to sa tylko moje orientacyjne wyliczenia. Moze.byc mniej,.choc nie sadze lub wiecej...
Moj kombinuje, zeby po prostu zaprosic brata z przyszla zona do nas i sie z nim.napic.Szkoda mu bardzo kasy( tym bardziej, ze prezent slubny tez im damy z opozniemiem, bo jestesmy splukani) i powiedzial, ze na takie imprezy tez cisnienia nie ma, no i nie chce.mnie zostawiac...

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
India daj znac co zdecydujecie:)

Viola o nie lody w maku sa pycha[emoji7]

Kulcia ale misio :):) a jak z kapaniem? Lubi sie pluskac?

Taaa tam
1471804394464.jpg

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1471804394464.jpg
    1471804394464.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 202
ooo Kasia Marysia stópka jak u Kulci na końcówce. ..
kup sobie może ten krem z ziaji z kasztana. .. mi aż tak nie puchna ale i tak jak dla mnie są 'niewygodne' ... a zapominam o tym kremie. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa kochana jutro siki jade zawiesc i zobacze jaki wynik, jak nie za dobry to we wtorek jade do lekarza. U mnie dopiero 36+4, chcialabym chociaz donosic. Juz mam dosc. Chce mi sie plakac. Mala ciagle siedzi w jednym miejscu i bardzo boli. Dzien w dzien to samo...

India moj nie byl u swojego brata na kawalerskim i nikt na nikogo sie nie obraził.jesli nie chce isc to niech mu poprostu powienze nie chce Cie samej zostawiac i ze nie macie pueniedzy na takie imprezy.
Marysiu nogi na bogato a jak trzymasz je z gorze to jest lepiej?

KasiaMarysia no to jeszcze całe trzy dni ;) juz chyba tyle dasz rade hihi
to weź ją przesuń trochę albo jej nagadaj :)

ja we wtorek albo w środę zaniósł mocz i pójdę na krew... bo za tydzień wizyta :)
ciekawe czy sama mnie zbada czy będę musiała się upomnieć. .. niech lepiej sprawdzi po tym gmeraniu i kluciu czy tam wszystko ok jest.

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Mala zaraz sie okaze:) dobrze ze rodzisz na zime to ominal Cie te przykrosci.

Życiowa no wlasnie, jeszcze ze dwa miesiace Ci zostaly:)

Kasia no juz niecałe tak na dobrą sprawę do terminu oczywiście. .. a urodze jeszcze wcześniej. ..

oj stopy w ciąży puchna niezależnie od pory roku... moja sis w grudniu rodziła na koniec i była załamana bo nie mogła żadnych butów wcisnąć na nogi tak jej puchly...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Wkur.... sie troche :-(
Szwagra wieczor kawalerski odbedzie sie w moim 37 tygodniu daleko w pizdu od Warszawy ( sorry za slownictwo)... Cisnienie mi sie podnioslo, bo ja juz sie oczami wyobrazni widze sama na porodowce :-( w dodatku, ta impreza to koszt ok 500 zl jak nie wiecej. No ja pier.... Nie wszyscy na tym.swiecie maja tyle kasy na impreze....
Mojemu tez sie to nie usmiecha, ale co? Do brata na wieczor nie pojdzie?

TP 12.10
India to i tak nic. Facet mojej znajomej polecial na wesele do Anglii w jej 39 tyg. ciazy!! Mial w doopie, ze moze urodzic w kazdej chwili. Chcial leciec na wesele i polecial. Jak boga kocham jakby mi facet wywinal taki numer to nie mialby dokad wracsc po powrocie z wesela!!!

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

reklama
India to i tak nic. Facet mojej znajomej polecial na wesele do Anglii w jej 39 tyg. ciazy!! Mial w doopie, ze moze urodzic w kazdej chwili. Chcial leciec na wesele i polecial. Jak boga kocham jakby mi facet wywinal taki numer to nie mialby dokad wracsc po powrocie z wesela!!!

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg
O kurde, nie wyobrazam sobie co. bym mojemu zrobila!!!!!

Ja powiedzialam swojemu, ze jak bede musiala rodzic bez niego to go zamorduje :-)

TP 12.10

Do góry