reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No wlasnie cos tak mowi, ze bez przesady, ze glupio odmowic ale moze nie pojedzie. Ja mysle, ze jego brat sie wtedy obrazi.... Nie wiem, najwyzej mniej kasy na slub damy.
Mnie to az brzuch rozbolal.... Bo co innego jak pojdzie na impreze w miescie i nawet jak zaczbe rodzic to chociaz na porodowke dojedzie.... A tak - nie bedzie go pewnie od piatkowego poludnia do popoludnia w sobote

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
Bardzo bym chciala, zeby zostal, ale nie na nim takiej presji wywierac, bo to nie byle kolega tylko brat :-(

TP 12.10

Życiowa dla mnie za słodkie. Robiłam pół porcji, bo keksówkę użyłam :)
W niedziele tak pracowałaś ?? Jejku, że Ci się chciało.

India o kurde, ale nie ciekawa sytuacja. A dlaczegóż tak daleko ta impreza? 500 zł to kupa kasy...

Życiowa dla mnie za słodkie. Robiłam pół porcji, bo keksówkę użyłam :)
W niedziele tak pracowałaś ?? Jejku, że Ci się chciało.

India o kurde, ale nie ciekawa sytuacja. A dlaczegóż tak daleko ta impreza? 500 zł to kupa kasy...
Marysia, drogo bo w cene wejdzie dojazd i.powrot, wstep.do parku rozrywlj, alkohol,.jakas impreza pewnie no i nocleg.
A czemu tak daleko to juz trzeba by organizatora pytac, tak sobie ktos wymyslil :/

Ja wczoraj tez sie winogronami objadalam :-)

U nas leje, a wlasnie jedziemy do.mojej siostry ciotecznej na urodziny corki i chrzesniaczki mojego M

TP 12.10

KasiaMarysia zdrowka dla dziadka!! Oby bylo juz tylko lepiej :)

India uuu kawalerski na bogato, ale to każdy z uczestników po 500zl?? To co to za impreza. Rzeczywiście trochę przesada, nawet bardzo. Ale rozumiem ze to brat i nie chcesz naciskać. Skoro Twój sam nie jest za bardzo przekonany to może cos wykombinuje.

Dla mnie ciasto nie jest za slodkie, dalam nawet ciut mniej cukru. Ale np moja ciocia stwierdziła wczoraj ze slodkie

U nas padalo od rana, teraz przestalo. Na tych targach rolnych nie byliśmy bo padalo. Pojechaliśmy do maka na lody.

Teraz moj ogląda ręczną, ja szperam po necie. Skończy się mecz to pewnie pójdziemy się gdzieś przejsv

India no droga biba. Mój mąż jak ja byłam w 37 tygodniu to dopiero wracał z berlina . Ale i tak by zdążył bo w dzień cc nie miałam w ogóle ani rozwarcia ani nic :) my zrobiliśmy salatke świąteczna i właśnie ja jem. Ignacy śpi smacznie :)

U nas lało cały dzień strasznie a teraz jest trochę duszno i zastanawiam się czy iść na spacer z Igim czy nie...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka ja bym poszła :) u mnie się wydaje super nawet trosze chłodno tak w sam raz na spanie w wózku pod kocykiem milusim[emoji14]
my przed 19 idziemy zanieść ciacho dla mamy mojego bo mam urodziny :) po drodze kupimy wszystko na tosty :D a póki co zrobiłam pranie i rozwiesilam i oglądamy naszych ręcznych :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
1471788313381.jpg
poszlimy :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471788313381.jpg
    1471788313381.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 167
Do góry