reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No, ale czuje pewnie, ze dobrze nie jest :-( przeciez jak tyle sie dzieje w organizmie to nie sposob nie zauwazyc, a dodatkowo ja po swoich dziadkach widze, ze oni to tez gotowi na wszystko :-( to przykre

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Dzieki dziewczynki [emoji20]
Zanik kory mozgowej powoduje,ze nie umie okreslic co go boli na szczescie poznaje Nas.
Tak bardzo bym chciala zeby jeszcze doczekal Magdy. Taka smierc to bedzie tragedia dla wszystkich, jeszcze termin sie zbliza a tu takie rzeczy: (

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Mama mówi, że opuchlizna troszkę zeszła z twarzy. Ulżyło mi ociupinkę.

Jaką pogodę macie? Chyba będzie u mnie padać.

Zrobiłam ciastko z herbatnikami, ale za słodkie jak dla mnie i można przełamać polewą z gorzkiej czekoladki :D

U mnie pochmurno i padało całą noc i ranek :)
co mi bardzo odpowiada. umylam okna w dwóch pokojach, ugotowalam rosół. poinstruowalam mojego żeby zrobił przemeblowanie w sypialni... poskladalam milion ubrań.
ej mój syn ma jakieś odwrotne fazy jak się ruszam to on tez... a jak się położę to często on śpi. .. teraz też zjadłam dwie miski rosołu i się położyłam a ten nic.... a wcześniej jak sprzatalam i jadłam to przeszkadzał. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Kasia Marysia trzymam kciuki żeby u dziadka było coraz lepiej. dużo zdrowia dla niego.

jak to za słodkie? u mnie wyszło takie nawet mało słodkie bym powiedziała hehe. .. aż myślę czy by jeszcze warstwy z kajmaku następnym razem nie dodać na masę z kaszy. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Wkur.... sie troche :-(
Szwagra wieczor kawalerski odbedzie sie w moim 37 tygodniu daleko w pizdu od Warszawy ( sorry za slownictwo)... Cisnienie mi sie podnioslo, bo ja juz sie oczami wyobrazni widze sama na porodowce :-( w dodatku, ta impreza to koszt ok 500 zl jak nie wiecej. No ja pier.... Nie wszyscy na tym.swiecie maja tyle kasy na impreze....
Mojemu tez sie to nie usmiecha, ale co? Do brata na wieczor nie pojdzie?

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
o kurde India to se wymyślili. .. a nie może wprost powiedzieć organizatorom (albo bratu jak sam organizuje) ze po pierwsze nie chce cię zostawić po drugie to kupa kasy a wy macie drugie dziecko w drodze. ... no kurde....

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry