reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India to już chyba zmęczenie materiału[emoji14]ty długo pracowałas. .. a ja będąc na l4 nadrabialam lazenie i nam się zbiegło wyczerpanie powera[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przeglądałam USG z ciąży z Radkiem pod kątem terminów porodu i na USG z 29 tygodnia wyszła mi data urodzenia Radka :-)
Czytałam też wypis z izby przyjęć jak pojechałam z akcją skurczową do szpitala i wtedy zbadali mnie, dali zastrzyk i kazali jechać do innego szpitala, bo miejsc nie mieli... i na tym wypisie jako odmowa mam wpisane : brak powodu do hospitalizacji... :] takie kłamczuchy

India a wiesz ze ja w ogóle nie mam papierów z wizyt w szpitalach z poprzedniej ciąży[emoji14]jednak przeprowadzki po całej Polsce jakoś nie pomagały w zachowaniu takich dokumentów. mam wypis Marysi ze szpitala... i może swój z porodu i to wszystko. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :) u nas dzis zlevial dzien. O 14 pojechaliśmy na działkę i tam sobie grilla zrobiliśmy na obiad, posiedzielismy i po 17 byliśmy w domu. Moja siostra wróciła z urlopu w górach poopowiadali i teraz młody zasypia. Moj przy nim siedzi.
Ale bym sobie wypila takiego radlera chociaż 2% :p

A jutro chcemy sie wybrac na targi rolne :D :D do innego miasta. Moj synek jest fanem traktorów, kombajnów, świnek i krówek ;) wiec żeby niedziela trochę zleciala, o ile pogoda dopisze.

Zyciowa to super ze ciasto wyszlo Tobie :) mi bez polewy smakuje wiec juz wyobrażam sobie jakie musi byc dobre z polewa :)
Ja mam wszystkie papiery i usg z ciąży z Filipem ale jakoś do nich nie wracałam jeszcze :)

Ja tez mam wszystkie wyniki w jednym miejscu, najbardziej mnie cieszy, ze moge sobie moja wage porownac[emoji14]
Jestem jakas przewrazliwiona z tym chyba - bardzo mi zalezalo,zeby nie przytyc znowu ponad 18 kg - raz wystarczy :p

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Czesc dziewczyny.

Wiec zgnity woreczek zolciowy, nerki same nie pracuja, wolno krzepnie krew. Gdyby ta krew sie poprawila to operacje na biodro by zrobili i moze cos z tym woreczkiem. Chyba sie da sztuczny wstawic czy cos. Na nerki chociaz jakies dializy, nie mozna tak po prostu dac czlowiekowi umrzec!
Juz jakos nie mam jak myslec o ciazy...

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Kasiu, to straszne :-( nie wyobrazam sobie jak musi sie meczyc i jak Wy sie z tym musicie czuc :-( moze ta krew sie poprawi i nie bedzie tak zle jak sie zapowiada...

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
India mam nadzieje. Caly dzien wczoraj o tym myslalam i dzis od rana. Caly opuchiety byl. Najgorsze byly jego slowa " musimy sie z tym pogodzic" a przeciez nic nie wiedzial o diagnozie, bo mama i ciocia byly wtedy u lekarza kiedy on tak mowil.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Do góry