reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India a co tam jeszcze piszesz w tej liście? ubranka itp

ja juz sama nie wiem czy wszystko mam... ale chyba więcej mi brakuje rzeczy niż małemu :)

a co do pozycji to jak on siedzi od 22 tygodnia główką w dół to może teraz mu się znudziło hehe[emoji14]chociaż lekarz mówił ze juz raczej tak zostanie. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa kochana to ja tez nie mam 100 znajomych , z mojej listy to Np teściowa kupiła 5 raczy moja mam 4 , siostra 2 , mam 4 szwagierki to po jednej rzeczy i 3 kolezanki i jest :-) takze tez nie mam 20 koleżanek :-)
I u mnie tez mała tak sie wierci cała noc , a w dzien albo ma ciagle czkawkę albo mam twardy brzuch :-((
KasiaMarysia - słonko zrobie potem zdjecie :-) zas cała noc nie spałam , brzuchol mam tako jak nadziejka :-)
KulCia - ile ci sie schudło przy porodzie ? W tamtym tygodniu moja koleżanka z pracy urodziła , i przez ciaze przybrała 18kg przy porodzie schudła 8kg takze jeszcze 10 jej zostało . Tak zazwyczaj jest przy porodzie tracisz odrazu od 6-12kg miej więcej .
Anna- pokarz brzuch :-)
MalaMi - Boże tragedia poprostu :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

Ola nie pocieszylas mnie z kg...:(

U mnie tez malo znajomych. A kolezanki nawet nie pomysla czy cos potrzeba mi czy nie. Sadze ze jak mama nic nie kupila dla Wiki ciotki to i ona nic nie kupi z roznica ze ciotka spi na kasie.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Anna- pokarz brzuch :-)
/QUOTE]
prosze bardzo ;-)
w 2 poprzednich ciazach taki brzuch mialam w 6-7 miesiacu [emoji33] [emoji16] [emoji16] [emoji16] ale waga nadal -2.5 kg

8599e6ydh9ss8jgy.png

Załączniki

• 1471504339080.jpg
    1471504339080.jpg
    76,1 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
India a co tam jeszcze piszesz w tej liście? ubranka itp

ja juz sama nie wiem czy wszystko mam... ale chyba więcej mi brakuje rzeczy niż małemu :)

a co do pozycji to jak on siedzi od 22 tygodnia główką w dół to może teraz mu się znudziło hehe[emoji14]chociaż lekarz mówił ze juz raczej tak zostanie. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Na liście mam jeszcze:
butelka
smoczek
laktator
herbatka na laktację
mleko
krem na każdą pogodę
maść majeankowa
paklanki
przewijak
materac
wanienka
osłonki na pasy do fotelika
ręczniki papierowe
żel do hig.intymnej do szpitala
aspirator KATAREK
pieluchy rozm. 2
karuzelka
torba do wózka
leżaczek
Bepanthen - maść (kupiłam derm krem :/)

zastanawiam się nad poduszką do karmienia, bo ta do spania to jednak wielka jest
i skreśliłam kocyk MINKY, bo mam dwa większe kocyki po Radku i z pracy pewnie dostanę kocyk jakiś jeszcze

Bepanthen - najlepsza maść we Francji wszyscy jej używają !
Anna- a u ciebie ktory to tydzień bo nie masz napisane

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

reklama
Do góry