reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Olamagda zapomnialam Ci odpisac, wybacz. Tak taka lista jest super, u Nas na slub taka robia. Olu wszystko masz na to wchodzi. Pokaz Nam swoj brzuszek:)

Anna25 pewnie ze sie doczekacie:):), pokaz swoj brzuszek:)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

reklama
U mnie taka lista by nie przeszłam nie mam ani tylu znajomych ani tak licznej rodziny :)
zresztą moi rodzice widzieli listę papierową i powiedzieli ze kupują to i tamto. S mama też np. dzwoni i pyta np. ostatnio czy podgrzewacz mamy jak nie to ona kupuje itp. więc nie jest źle :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Laski [emoji5]
Od rana was czytam, wczoraj nie mialam juz kiedy a poza tym wrocilam do domu cos okolo 23. Szwagierki tato mial wypadek przy zniwach. Cale szczescie ze tylko palec stracil (kciuk u prawej reki) bo moglo sie gorzej skonczyc. Jebnieta zaloga z karetki stwierdzila ze palca nie da sie uratowac i nie wzieli tego palca ! A chirurg ze szpitala mowil ze powinni wziac i specjalisci z Poznania by go przyszyli....masakra

Ja tez juz nie śpię ! Dziś o 3h nad ranem miałam sobie takiego skurcza bolącego, bol jak przy okresie i brzuch twardy jak głaz , przez 30sekund [emoji15][emoji1]zobaczymy co dalej ...
India - wiem ze w Polsce nie ma takiego zwyczaju :-) tu wola tak bo przynajmniej nie kupują ci setnego ubranka które ci sie nie spodoba , lub kolejnego misia , i nie musza goni po sklepach tracić czas by ci cis kupic bo ludzie tu czasu nie maja , a tak to pytają ci sie w jakim sklepie masz liste noworotkową mówisz nazwę sklepu , idą na stronkę ,z twoim nazwiskiem maja cała liste , i sa otrzywiscie rożne ceny , wybrałam produkty gdzie najtańszy kosztuje 5€ np łańcuszek do cumelka a najdroższy 300€ kosztował fotelik samochodowy ktory kupiła chrzestna mojego .
Tez nie byłam przekonana do takich list , ale tak tu robia :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc
To jest bardzo fajne rozwiazanie :-)

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

MalaMi, ale zjeby za przeproszeniem, mozna powiedziec, ze to przez nich stracil ten palec. Miec palec a nie miec to roznica. Wspolczuje...

Anna, zazdroszcze wakacji, chociaz ja juz bym nie dala rady nigdzie jechac, ani siedziec na plazy ani spacerowac.... Czujesz juz ruchy jakies?
Dokad jedziecie?

TP 12.10

Zyciowa, pewnie tak sie ulozyl... Masz jeszcze tyle tygdoni przed soba, ze mam nadzieje, ze jeszcze ulge poczujesz.

Usiadlam nad lista wyprawkowa i masakra ile jeszcze kasy trzeba wydac... Nie dam rady na raz tego kupic. Siedze i mysle co musze miec a co.mi sie wydaje

TP 12.10

India bylysmy max 10min na miejscu po tym jak karetka zabrala tate szwagierki i jakbym wiedzia od razu ze jest szansa na uratowanie to sama zawiozlabym tego palca....tzn to co z niego zostalo......a dowiedzielismy sie juz pozniej jak chirurg pozszywal rane i jak wrocili do domu.....

reklama
hej... całą noc co chwila wstawalam żeby pochodzić i pobujac biodrami bo wtedy przestawał się wiercic. .. okropne to było. ..
mam nadzieje ze się inaczej ułożyl

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
moj mlodszy tez na koncowce sie tak zle dla mnie ukladal, pamiętam do dzis, ani spac, ani lezec, a jeszcze po piczce mnie masakrycznie kopal...

Anna25 pewnie ze sie doczekacie:):), pokaz swoj brzuszek:)]

India ten czas tak leci, ze pewnie doczekam sie szybciej niz bym sie spodziewala ;-) byle do 20 tyg, potem juz z gorki ;-)

Anna, zazdroszcze wakacji, chociaz ja juz bym nie dala rady nigdzie jechac, ani siedziec na plazy ani spacerowac.... Czujesz juz ruchy jakies?
Dokad jedziecie?

powiem Ci, ze dla mnie srednia frajda, ale przynajmniej chlopaki uzyja ;-)
Jedziemy do Wladyslawowa.
Poki co czuje takie musniecia, babelki, nawet nie wiem jak to napisac, a brzuch z dnia na dzien wiekszy [emoji33] [emoji1] [emoji16] [emoji307]
Nuska a Ty jak? bo my w podobnym wieku ciazowym

[QUOTE="India9, post: 14260503, member: 1632]

Usiadlam nad lista wyprawkowa
[/QUOTE]

tez zaczynam pomalu tworzyc, ale kupowac zaczne dopiero jak mi plec potwierdzi ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Do góry