reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale macie brzuszki :-) Kasia Marysia taki malutki , india okrąglutka tez taki miałam jak w 34tc byłam , a teraz mam taki jak nadziejka :-) tyle ze nie mam tak nisko jak ty !

Ja kupiłam kosz specjalny na pieluszki co zakręca w woreczki Sam jak zamkniesz ..
Dziś moj maż pojechał do sklepu dziecięcego w którym miałam liste dla dzidzi na stronie i rodzina i znajomi kupowali nam . I dziś odebrał wszystko .
Krzesło wysokie , kojec do zabawy , karuzela , suszarka do butelek , podgrzewacz, robot do papek, fotelik samochodowy , pościel, krzesełko leżak , przewijak , butelki , misie , nosidło na ramiona , pozytywka , sterylizator.

Brzuch mnie boli na dole ! Wątroba mnie dziś boli tez ze nie zjadłam kolacji :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

Ostatnia edycja:
reklama
No mam go trochę nisko mam. Ale pamiętam nawet jak z moim gadaliśmy gdzieś w połowie ciąży ze będę miała pewnie nisko brzuch .;p ja to tam jeszcze nic jak byłam u lekarza wczoraj to była dziewczyna co jak stała to miała brzuch normalnie na kolanach .

Wiki jak taka tanioszka to aż żal nie brać hehe tylko żeby można było go uzywac;)

Kulka Ty wariacie juz myślisz o amorach ;p hehe ;p

Ola ale rzeczy ze hoho ;p ja większości nie mam z tego co aty masz . Może z czasem się kupi coś do zabawy i w ogole;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Życiowa mi też się raz tak wiercil ze myślałam że zaraz jeszcze rodzic zacznę .
Nie martw się na zapas . Pewnie się tak ułożył i grzebie Ci tam nisko.

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Heja, juz nie moge spac....
Ja tez czasami czuje bardzo nisko, jak wstaje to okrakiem chodze, bo mnie spojenie boli i szujka kluje coraz czesciej, jednak 2 kg dziecka robi swoje....

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Ola, ale gifty :-) u nas sie nie praktykuje czegos takiego. Ludzie w odwiedziny przynosza upominek - jakies ubranko zazwyczaj

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Ja tez juz nie śpię ! Dziś o 3h nad ranem miałam sobie takiego skurcza bolącego, bol jak przy okresie i brzuch twardy jak głaz , przez 30sekund [emoji15][emoji1]zobaczymy co dalej ...
India - wiem ze w Polsce nie ma takiego zwyczaju :-) tu wola tak bo przynajmniej nie kupują ci setnego ubranka które ci sie nie spodoba , lub kolejnego misia , i nie musza goni po sklepach tracić czas by ci cis kupic bo ludzie tu czasu nie maja , a tak to pytają ci sie w jakim sklepie masz liste noworotkową mówisz nazwę sklepu , idą na stronkę ,z twoim nazwiskiem maja cała liste , i sa otrzywiscie rożne ceny , wybrałam produkty gdzie najtańszy kosztuje 5€ np łańcuszek do cumelka a najdroższy 300€ kosztował fotelik samochodowy ktory kupiła chrzestna mojego .
Tez nie byłam przekonana do takich list , ale tak tu robia :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

Ja uważam , że takie listy to wspaniała sprawa. Bo do mnie teraz dzwonią ludzie i pytają co kupiiiiic? Ale koniec końców dostaliśmy trochę siana wiec tez można to ładnie wykorzystać. Na razie kupiliśmy szumisia :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana :-)
poczytalam co u Was, piekne brzuszki macie :-D
az zazdroszcze, ze u wiekszosci ten moment juz za chwile... ale i my sie doczekamy ;-)
Czarnuszka, moze faktycznie jakis dietetyk pomoze? i zdecydowanie mniej pracy! czasem trzeba komus odmowic...

Lista noworodkowa to faktycznie super pomysl :-) szkoda, ze u nas nie jest praktykowany.
My w sobote wyjezdzamy na wakacje, ja bym nie jechala, ale moje chlopaki kochaja morze i po tym trudnym ostatnio czasie nalezy im sie ;-) oby tylko pogoda byla...

8599e6ydh9ss8jgy.png

Dzien dobry[emoji6]

Życiowa jak czujesz tak nisko dziecko to poloz sie na plecach i poduszka pod pupke zeby spadek byl.

Wiki rzeczywiscie dziwna oferta ale moze ma ta babeczka juz duze dzieciatka, a pampki jej potrzebne tym bardziej jak sobie zazyczy pampersow 4/5 to wyjdzie okolo 100 zl.

Kulcia wez prosze Cie, normalnie Ci zazdroszcze. Ja czuje ze Magda bedzie sie wydzierala...

India to moze okres z Ada bedzie bardziej pamietliwy:)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

reklama
hej... całą noc co chwila wstawalam żeby pochodzić i pobujac biodrami bo wtedy przestawał się wiercic. .. okropne to było. ..
mam nadzieje ze się inaczej ułożył. ..
oczywiście śniło mi się ze urodziłam. .. takiego malutkiego chudziutkiego. ...niech siedzi grzecznie w tym brzuchu. bo nie czas na takie wyglupy...

Kasia poduszka nie pomagała. ..

a nad ranem byka u mnie taaaka mgła ze nic nie było widać za oknem. ...

ok idę robić kawę bo się nie obudze.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry