reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India hahaha no takie są początki macierzyństwa pod kątem ćwiczeń[emoji14]ja teraz tez mam powera i sobie mowie nooo od razu jak lekarz pozwoli to ogień[emoji14]wcześniej leciutko cwiczonka na piłce. .. może rowerek bo mam akurat... a prawda taka ze na początku to się jest rozwleczonym takim i w ogóle[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
My sobie z M. jak miał wolne włączaliśmy filmy, bo mały i tak spał jak to bobas. Długo żadnego filmu w całości nie obejrzałam - zasypiałam po 20-30 minutach i M. mi musiał opowiadać resztę :-)
I zabijcie mnie (nie dosłownie), ale nie pamiętam czym my się żywiliśmy, co jedliśmy na obiady i kto je robił :D

reklama
Ja tam nie widzę żeby było krzywo hehe ;) ale myślałam że masz trochę ten fiolet jaśniejszy a on taki fajny wyraźny to jaśniejszy napis by też bardzo ładnie wygladal;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Marysia ja staram się nie wychodzić tutaj. Szczególnie jak sama jestem. Idę do sklepu i spadam do domu, jak jest ciepło idę sobie na balkon. Każdy mnie zaczepia, pyta czemu tam już nie pracuje. A gdybym na rolki wyszła to też by gadali. Niby miasteczko tyle ludzi, a gadają gorzej niż na wioskach. Uroki blokowisk.

India ja nie moglam biegac: ( kawalek przebieglam i strasznie swedzialy mnie uda, wysypke mialam.
A szybko Ci zlecial okres niemowlecy z Radkiem??

Życiowa masz rowerek stacjonarny?

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Ej laski nie bójcie się ją jestem po porodzie tydzień a mam powera normalnie. Sprzątam , gotuje dziecko bawie i juz mam ochotę na bzykanie:D na razie jest super. Juz nie pamiętam jaki był poród i mogę drugie bobo robić[emoji14] także nie myślcie , że będzie chujowo po porodzie :)

A co do kup to nie śmierdzi aż tak. Normalne, że cud to nie jest ale jak zrobi kupę to nie poznamy wachajac pupiszona.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia mam :) po kupnie mieszkania wprawdzie stoi w naszej graciarni ale się go wyciągnie w odpowiednim czasie :)
hantle niestety gdzieś mi przepadły. .. ale to nic. obciążenie nie potrzebne na początek :)

Kulcia to masz wyjątkowe szczęście chyba..
moja jak czasami nawalila w pampka to nie musiałam się schylac nad nią bo od razu wiedziałem... a jak to było w autobusie to nie tylko ja wedzialam hehe

jesuuu ja mnie mały nisko gmera ooo ja. ... dziwne. ...

India ja nie moglam biegac: ( kawalek przebieglam i strasznie swedzialy mnie uda, wysypke mialam.
A szybko Ci zlecial okres niemowlecy z Radkiem??

Życiowa masz rowerek stacjonarny?

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
Generalnie szybko, bo jak miał 8 ms wróciłam do pracy. Poza tym to wieczne nie wyspanie też się trochę do wymazania wspomnień przyczyniło.... Dużej ilości rzeczy nie pamiętam, bo nie rejestrowałam

reklama
Życiowa - nasze trochę na mm były to i smrodek bardziej inwazyjny ;-)
Ja to się już nie mogę doczekać tych kup po samą szyję :p hehe

Do góry