reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia ja z OM tetmin mam na 12/10. Podobno tygodniowo to tak ok 200g przybywa dziecku - moze mniej lub wiecej tez, bo to indywidualna kwestia.
Oby operacja sie udala i nie bylo zadnych ubocznych skutkow.

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
India ale wiesz jak to jest[emoji14]jakby to moja prowadząca go mierzyla to bym nie myślała tak o tym ale mierzył go naprawdę dobry specjalista jak nie najlepszy w moście i stad mi nie chce z głowy wyjść ta waga[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
To trzeba poczekac na kolejne USG :-) ale skoro pow., ze nie ma co sie martwic, to nie ma :-)

Ja juz pisalam- mozesz rodzic przede mna :-) nie pogniewam sie.

Ciekawe czy dzwoneczek sie odezwie do nas jeszcze

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

India dziekuje, mam nadzieje ze operacja sie uda.

Życiowa, India moze razem urodzicie;);)

Życiowa masz w tabeli cc 10/10 dlatego sie smialam bo Kulcia 08/08 ja jakbym urodzila 09/09 moze Nadziejka by sie zalapala tez i wy z India 10/10.

Mala pokazny brzuszek;) juz Cie w kolecja puszcza przodem.

Viola na kiedy masz tp?

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Szkoda,że u mnie nie ma lidla. Przydałaby mi się jeszcze z jedną bluza.

Kasia uważaj na siebie. Ja tez ostatnio byłam sama u lekarza i wracałam busem bo mój w pracy a ja się durna boje samochodem jeździć . Zaraz myślę o jakims wypadku niewiadomo o czym. I myślałam że nie dojdę z przychodni na busą bo to z 4 km ale pomalutku szłam i siadłam sobie parę razy na ławkę . Ale to już nie dla mnie takie długie chodzenie.

Życiowa przestań się nakręcac na pewno jakąś pomyłka. Człowiek się myli a co dopiero sprzęt masz taki brzuszek duży to na pewno i lokator nie jest mały ;*

Pozdrawiamy cioteczki;*

Załączniki

• IMG_20160817_163300451.jpg
    IMG_20160817_163300451.jpg
    293,2 KB · Wyświetleń: 52
Ta promocja od 22 a ja kupilam juz pieluchy. Oj te sa sztywne, chyba z dady najbardziej miekkie mi sie wydaja, z tych co mam oczywiscie

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

India - super ! Wszystko prawie tak samo jak u mileny w tych tygodniach i waga i długość :-)
Kasia Marysia - bidulko :-( masz to samo co ja brzuch twardy ciagle i bóle krzyż :-(
Ja mam tak strasznie spuchnięte stopy ze bola ! Spałam od 15h do teraz ! Wstaje a tu na polu pada ! Boże jak dobrze ! 3 tyg nie padało !
Nadziejka ale brzusio :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

Ja Marysiu tez kupiłam z dady bo mi tak na około wszyscy kazali żebym kupiła te które chce później używać i kupiłam tylko jedna paczkę dada 1 i wezmę zobaczę w szpitalu jak zareaguje jak będą dobre dokupie więcej a jak będą zle to wtedy zmienię.

Ola a jakie rozstępy ajj;( ale cóż ja poradzę jak to taki klocek mi wyrósł w tym brzuszku.
Jak Ty cały czas na nogach jesteś to wiadomo ze spuchniete i bolą. Biedna ;/

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Do góry