reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj India ja i tak często sobie odpoczywam praktycznie całe dnie. Mama mi dogadza aż za bardzo ze z jednej strony takie spacery są wskazane dla mnie ale teraz pada dzień w dzień i nie mam nawet jak chodzić ;/

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Nadziejka tez mam rozstępy tyle ze białe juz z pierwszej ciazy , w drugiej w tej nowych mi nie przybyło .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

No a moje świeże i takie sine paskudne . Ale tam wszystko przecierpie dla małego ;)

Ja nowych jeszcze nie mam, ale czekam na nie. Poprzednio wyskoczyly pod sam koniec.
Gdzies spotkalam opinie, ze moga sie zrobic jak brzuch sie opuszcza

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Nadziejka sliczny brzuszek na stojaco pokaz, bo mi na lezaco nie wchodzi. Teraz tez Wam wstawie:)
Na rozstepy cos sie zaradzi.
Ja kupilam dade, babydream i te tojuor czy jakos tak. Wstawie Wam zdjecia.

OlaMagda ja sie nie dziwie , ze nogi Cie bolą jak zasuwasz od rana do wieczora. Musisz sobie wyzej nogi polozyc. Ja raz tak zasnelam to opuchlizna zeszla w ciagu 2 h.

India kochana nie ma czasu na lezenie. Musze nakleic tekst na sciane, poki poukladac w komodzie i wgl szukalam komody na ubrania dla malej. Chyba w Jusk kupie za 200 zl 5 szuflad.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia za komoda możesz popatrzeć na allegro :) są fajne w ciekawych cenach :)
my zamawialismy właśnie z allegro. aaa i w sumie dzięki Mamiekulce zwróciłam uwagę na głębokość szuflad bo niektóre są strasznie płytkie i przez to mniej pakowane :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa patrzylam ale nic mnie nie zaciekawilo. Taka bym chciala
1471448975379.jpg

Ciekawe ile na wymiar taka kosztuje.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1471448975379.jpg
    1471448975379.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 138
KasiaMarysia ja mam termin z om na 14.11 i gin powiedziała ze ok tydzień wcześniej cc ale terminu jeszcze nie podala.

Ja dzis oglądałam dady w biedro i 1 sa za 9.99 ale nie kupuje 1 bo jak Amelka bedzie klocek jak filip to będą na styk. Wiec kupie odrazu 2. Tylko niewiem czy na początek pampersa czy od razu dady.

Muszę obejrzeć gazetkę z lidla bo widzę ze fajne ciuszki :)

Wychodzę zaraz na kawke z koleżankami z pracy :) odezwę się wieczorkiem :)

reklama
India właśnie się boje tego ze jeszcze gorsze one będą i nowe się pojawia a i na boczkach tez mam konkretne rozstępy.
Zaraz zrobię jakieś na stojąco hehe;p

Do góry