reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India pamiętam jak mieszkałam w Płocku i mnie naszło ma oponki (pączki wiedeńskie albo gniazda poznańskie) i w całym Płocku nie znalazłam. .. teściowa mi z wawy przywozila hahah[emoji14]i wtedy pierwszy raz usłyszałam nazwę pączek wiedeński ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

India pamiętam jak mieszkałam w Płocku i mnie naszło ma oponki (pączki wiedeńskie albo gniazda poznańskie) i w całym Płocku nie znalazłam. .. teściowa mi z wawy przywozila hahah[emoji14]i wtedy pierwszy raz usłyszałam nazwę pączek wiedeński ;)

Powiem Ci, ze co buda to inna nazwa. Tak samo z preclami :-) a to bajgiel, a to precel.... Wszedzie trzeba czytac te etykietki z cenkami :-)

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Wróciłam z miasta. Oczywiście w Lidlu złapało mnie "coś" ból z krzyża nisko i brzucha, myślałam że zacznę rodzić tam. Ledwo na przystanek doszłam, brzuch mam twardy jak kamień a przecież biorę magnez.

Chyba Wam nie pisałam, dziadek 2 tyg temu spadł z łóżka. Myśleliśmy że to stłuczona noga. Wczoraj lekarz domowy skierował go do szpitala i okazało się że w biodrze złamana;/ Cóż dziś zdecydowali , że operacja, bo jeszcze wczoraj nie było mowy ze względu na niewydolność krążeniową.
Po konsultacji z innymi lekarzami stwierdzono, że lepiej operować , bo inaczej kość się nie zrośnie tylko zacznie gnić.

Życiowa ja co do drzwi też nie podpowiem, my na wsi mamy takie normalne wejściowe... A czasem się tak nie stresuj, zdążysz wszystko zrobić kochana:)
A te ubranka nie do 22??
India ładna waga:):) moja w 31tc ważyła 1770 więc może nadrobiła to 200 :) Masz termin na 09/10 ?? Nie tak jak Życiowa ?? 10/10 ?:)
obiad pierwsza klasa :)

Viola to oby pomogły te leki bidulko, zdrówka. A synek jak się ma ?

Nuśkaaa u mnie na NFZ jest chirurg, który raz dwa wyrywa. Trzeba za znieczulenie tylko 10 zł zapłacić.

Kasia u mnie ten termin 10/10 był na postawie gadania gina najpierw bo mówiła ze tydzień wcześniej cc.
się okazało ze to zupełnie nie zależy od niej i 12 września się dowiem kiedy będę miała cięcie.
ale już nie pisałam do Nuski żeby zmieniała coś ;)

a ty weź dbaj bardziej o siebie. i sama nie laz po marketach! na ulicy chcesz zaslabnac?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

no na połowkowym miał 480gram... a na tym ostatnim 1200 niecałe. .. nie wiem czy ta moja będzie go ważyć. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
To moze akurat tak zostal zmierzony. Na innym forum dziewczynie z blizniakami powiedzieli, ze jest duza roznica miedzy nimi i wyslali do szpitala, a tam zmierzyli i okazalo sie, ze ta roznoca wcale nie taka straszna

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
India ale wiesz jak to jest[emoji14]jakby to moja prowadząca go mierzyla to bym nie myślała tak o tym ale mierzył go naprawdę dobry specjalista jak nie najlepszy w moście i stad mi nie chce z głowy wyjść ta waga[emoji14]

Do góry