India9
Fanka BB :)
Dzieki!długość kości razy 7
tez liczyłam ostatnio po wizycie i kulci pytałam
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
43,4.cm
Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki!długość kości razy 7
tez liczyłam ostatnio po wizycie i kulci pytałam
Powiem Ci, ze co buda to inna nazwa. Tak samo z preclami :-) a to bajgiel, a to precel.... Wszedzie trzeba czytac te etykietki z cenkami :-)India pamiętam jak mieszkałam w Płocku i mnie naszło ma oponki (pączki wiedeńskie albo gniazda poznańskie) i w całym Płocku nie znalazłam. .. teściowa mi z wawy przywozila hahah[emoji14]i wtedy pierwszy raz usłyszałam nazwę pączek wiedeński
Ale to tylko na jednym badaniu waga wyszla tyle nizsza?Mój w 29t i 3dniu miał 39
ale na bank ma więcej teraz bo czuję. .
dluuugi i chudy hmmm może z ta wagą niską coś nie tak było przy pomiarze skoro tylko ona odbiegala od reszty...
To moze akurat tak zostal zmierzony. Na innym forum dziewczynie z blizniakami powiedzieli, ze jest duza roznica miedzy nimi i wyslali do szpitala, a tam zmierzyli i okazalo sie, ze ta roznoca wcale nie taka strasznano na połowkowym miał 480gram... a na tym ostatnim 1200 niecałe. .. nie wiem czy ta moja będzie go ważyć. ..
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom